14. Mijn dashboard

Persoonlijk en veilig
 

Even inloggen

Als je bent ingelogd zie je bovenaan elke pagina een link NAAR MIJN DASHBOARD staan. Je dashboard is jouw eigen, persoonlijke en beveiligde omgeving van onlineBloemschikken. De gegevens die in jouw dashboard staan zijn voor niemand anders zichtbaar dan voor jou, wanneer je bent ingelogd.
 

mijn dashboard
 

In je dashboard vind je het volgende:
 

Welkom Gebruiker

Hier vind je een globaal overzicht van je gegevens, zoals het niveau van je lidmaatschap, je geplaatste berichten, door jou aangeschafte boekjes enzovoort.
 

Gegevens aanpassen

Hier kun je je persoonlijke gegevens aanpassen. Vergeet niet om op de knop opslaan te klikken!
 

Wachtwoord aanpassen

Wijzig met enige regelmaat je wachtwoord. Vergeet niet om op de knop opslaan te klikken!
 

Mijn lidmaatschap aanpassen

Wil je het niveau van je lidmaatschap aanpassen? Met twee kliks is het gebeurd!
 

Mijn berichten

Hier vind je al jouw ingestuurde (huiswerk)berichten. Typefoutje gemaakt? Klik op het potloodje en klik daarna op de naam van de les om naar de betreffende les te springen.
 

Mijn favoriete lessen

Zie je tijdens het grasduinen op onlineBloemschikken een leuke les langskomen? Zet hem op je favorietenlijst door op het hartje te klikken. Zo houd je je favoriete lessen (of de lessen die je later snel terug wilt kunnen vinden) handig bij elkaar. Klik nogmaals op het hartje om hem weer uit de lijst te verwijderen.
 

Mijn boekjes

Hier vind je de door jou aangeschafte boekjes. Boekjes die bij jouw lidmaatschap horen vind je in het hoofdmenu onder Boekjes.
 

Theorie lessen

Heb je een licentie? Dan vind je hier alle theorielessen. Ook je inloggegevens vind je hier, natuurlijk alleen zichtbaar voor jou. Als je via www.afterall.nl onlineBloemschikken Niveau-1, Niveau-2 of Niveau-3 hebt aangeschaft, dan heb je ook toegang tot de theorielessen, maar dan is je licentie nog niet automatisch geactiveerd. Omdat je theorielicentie 12 maanden geldig is vanaf de datum van activatie, wachten we op jouw seintje om de licentie te activeren. Zo gaan er geen kostbare licentiedagen verloren!

Heb je nog geen licentie? Dan kun je die hier aanschaffen. Supereenvoudig!
 

Lidmaatschap opzeggen

Bij onlineBloemschikken geen speurtocht naar een manier om op te zeggen. Ben je klaar met onlineBloemschikken? Dan kun je hier opzeggen. Alweer: supereenvoudig! Er geldt een opzegtermijn van slechts één volledige kalendermaand.
 

Terug naar  Zo werkt het >>>