Ons verhaal:

Een bloemenfamilie
 

Vanaf 1934

Bij After All - en dus ook bij onlineBloemschikken - hebben we zeer veel ervaring op het gebied van bloemschikken en bloemsierkunst. Vier generaties in de bloemenwereld, dat is niet niks. Bloembinders, bloemenwinkels en docenten, al vanaf 1934. We weten hoe het eraan toe gaat in een bloemenwinkel en dat is erg praktisch wanneer je vakopleidingen bloemschikken verzorgt.
 

Klappen van de zweep

Naast het verkopen van bloemen en het verzorgen van vakopleidingen hebben we ook jarenlange ervaring in het verzorgen van presentaties en demonstraties in binnen- en buitenland. Voor kleine groepjes, maar ook voor grote volle zalen. We kennen zogezegd het klappen van de zweep.
 

De enige ter wereld
 

Unieke combinatie

Uiteindelijk (After All, aha!) werd in 2005 After All Vakopleidingen Bloemschikken opgericht. Deze bloemschikschool verzorgt ALS ENIGE school in Nederland klassikale praktijkgerichte cursussen en Vakopleidingen Bloemschikken, maar ook online streaming videolessen én theorielessen. Deze unieke combinatie vind je nergens anders. Niet in Nederland en niet daarbuiten. Best wel bijzonder, After All...
 

After All
 

Drukker en drukker

Zoals gezegd werd After All Vakopleidingen Bloemschikken in 2005 opgericht. De belangrijkste reden: vanwege de alsmaar toenemende drukte op de Nederlandse (en Belgische) wegen werd het steeds lastiger voor cursisten uit Oost- en Zuid-Nederland en België om voor een Vakopleiding Bloemschikken bijvoorbeeld naar de Randstad of Midden-Nederland te rijden.
 

Praktijkgericht

In Zuid Nederland waren er nauwelijks 'bloemschikscholen voor volwassenen' te vinden, dus kwamen we tot de conclusie dat de oplossing eenvoudiger was dan gedacht. Een beetje moe van de drukker en drukker wordende Randstad was het geen gekke gedachte om dan 'meteen maar' een praktijkgerichte bloemschikschool in het zuiden op te richten. En zo geschiedde...
 

onlineBloemschikken
 

Youtube nog in de Kinderschoenen

In 2011 werd het concept onlineBloemschikken ontwikkeld door After All. Dat was nogal vooruitstrevend, want in die tijd stond Youtube in Nederland nog in de kinderschoenen. Niet zo gek dus dat we de eerste (en tot nu toe nog steeds de enige) waren die een dergelijke stap waagden.
 

 

Haar tijd ver vooruit

Streaming video was natuurlijk nog lang geen ingeburgerde term, praktijklessen bloemschikken via streaming video al helemaal niet. After All was met onlineBloemschikken haar tijd dus ver vooruit. In een jaar tijd werd deze ‘online bloemschikschool’ ontwikkeld. Bijna tien jaar later is de geheel nieuwe versie, onlineBloemschikken 2.0, een feit.
 

Logische opbouw
 

Leercurve en einddoel

Zowel de klassikale opleidingen van After All als de streaming internet-videolessen van onlineBloemschikken kennen een logische opbouw, met een duidelijk begin, een leercurve en een einddoel. Het zijn allemaal zeer uitgebreide praktijklessen, waarin geen stap wordt overgeslagen en er dus geen ‘geheimen’ overblijven. Alles wordt uitgelegd en duidelijk voorgedaan, dus ook jij kunt het leren…
 


 

Prijsrevolutie

Het zal je niet verbazen dat onlineBloemschikken heeft gezorgd voor een prijsrevolutie op het gebied van professionele bloemschikopleidingen; nergens anders kun je terecht voor een praktijkgerichte Vakopleiding Bloemschikken voor zo weinig geld.
 

Het kan in slechts 10 maanden

Als je een beetje je best doet ben je in 10 maanden klaar met je Vakopleiding Bloemschikken en dat betekent dat je slechts een fractie kwijt bent van wat klassikale Vakopleidingen Bloemschikken aan cursusgeld kosten. Realiseer je dat er natuurlijk nog wel kosten bijkomen voor bloemenmaterialen en dergelijke.

Doe wat je leuk vindt...
 

Bereikbaar voor IEDEREEN

Eigenlijk doen we bij After All en onlineBloemschikken wat deze ‘docentenfamilie’ al jaren graag wil: we maken professionele opleidingen bloemschikken bereikbaar voor IEDEREEN. Zowel in financiële- als in geografische zin, want onlineBloemschikken komt via internet naar je toe!
 

Geen enkele beperking meer

Wanneer je van bloemen houdt en je wilt graag goed leren bloemschikken, dan is er geen enkele beperking meer! Ga lekker aan de slag en laat je verbazen door de enorme hoeveelheid kwaliteit die je hier voor een bescheiden bedrag per maand krijgt aangeboden.
 

Veel plezier met onlineBloemschikken!