15. Mijn theorielessen

Hoe meld je je aan voor de theorielessen?
 

Nog niet aangemeld?

Wanneer je je nog niet hebt aangemeld voor de theorielessen, zie je onderstaande melding in je dashboard, bij Mijn theorielessen:
 

je hebt nog geen toegang tot de theorielessen
 

Jaarlicentie - eenmalige betaling

Om je aan te melden voor de theorielessen doe je een eenmalige betaling in je persoonlijke dashboard, onder Mijn theorielessen. Klik daarvoor op de groene knop Schaf hier je licentie aan! Na een succesvolle betaling zie je in het scherm de volgende melding:
 

je hebt een jaarlicentie aangeschaft
 

Toegang via afterall.nl

Als je via www.afterall.nl 12 maanden onlineBloemschikken Niveau-1Niveau-2 of Niveau-3 hebt aangeschaft, dan heb je ook toegang tot de theorielessen, maar dan is je licentie nog niet automatisch geactiveerd. Omdat je theorielicentie 12 maanden geldig is vanaf de datum van activatie, wachten we op jouw seintje om de licentie te activeren. Zo gaan er geen kostbare licentiedagen verloren!
 

Bevestiging per e-mail

Een soortgelijke melding krijg je ook via een mailtje toegestuurd.

Hierna gaan wij er voor zorgen dat jouw account voor de theorielessen in orde wordt gemaakt. Dat kan soms een dag duren. Heb je je in het weekend aangemeld voor de theorielessen, dan is je account waarschijnlijk in de loop van de maandag gereed. Je wordt hiervan per e-mail op de hoogte gebracht, dus houd je mailbox in de gaten! Ook verandert de status in je dashboard bij Mijn theorielessen.

Daar zie je onderstaande tekst:
 

gefeliciteerd
 

Inlogscherm

Klik je op een link die naar een document of webpagina leidt, dan wordt er gevraagd om in te loggen. Vul onder Ik heb een account je gebruikersnaam en wachtwoord in (deze vind je in je dashboard bij Mijn theorielessen) en klik op Aanmelden.
 

inloggen
 

Terug naar  Zo werkt het >>>