Opnieuw met vlag en wimpel goedgekeurd!

STAP-budget voor onze opleidingen

Net als alle andere opleiders die hun cursussen en opleidingen met STAP-budget aanbieden, is After All opnieuw gekeurd, dit keer door de Toetsingskamer STAP. Ook deze keuring hebben we weer glansrijk doorstaan, dus opnieuw is After All met vlag en wimpel goedgekeurd! Dat betekent dat je voor onze cursussen en opleidingen waar wij het STAP-stempel op hebben geplakt gewoon weer STAP-budget kunt aanvragen.
 

         

CRKBO-keurmerk 

In het register van het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. After All laat met dit keurmerk zien dat haar opleidingen voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en professionaliteit.

NRTO-keurmerk

Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Lees verder >>>