13. Vragen en Huiswerk

Vragen stellen
 

Ook huiswerkfoto's plaatsen

Jazeker, je kunt tijdens of na het bekijken of volgen van een les vragen stellen. Wij vinden het leuk als je vragen stelt en 'huiswerkfoto's' plaatst van de door jou gemaakte arrangementen. Daar kunnen we je dan feedback op geven, zodat jij en andere cursisten daar weer van kunnen leren.

Een bericht plaatsen doe je als volgt:

  1. Klik op de betreffende lespagina onder het kopje 'Reacties' op 'Plaats een bericht / opmerking'.
  2. Geef je bericht een korte 'titel', en typ in het 'Informatiekader' je bericht, vraag en/of opmerking.
  3. Als je één of meerdere foto's van jouw arrangement wilt meesturen, klik dan op de knop 'Bladeren...'.
  4. Wil je op je PC of laptop meerdere bestanden tegelijk bijsluiten, houd dan bij het selecteren van de bestanden de CTRL-toets ingedrukt. Het is nodig dat de bestanden dan in dezelfde map staan.

huiswerk
 

Streaming, maar niet live

Omdat de videolessen weliswaar streaming zijn, maar niet live, kunnen we je niet meteen een reactie op je vraag of opmerking geven. We doen ons best om ervoor te zorgen dat je binnen een paar dagen een reactie van ons krijgt. Kun je daar niet op wachten, neem dan tijdens kantooruren gewoon even telefonisch of via e-mail contact met ons op.
 

Heel veel waardevolle tips

Tijdens de videolessen geeft Nicolle je heel veel waardevolle tips en informatie. Ook beantwoordt zij tijdens de les de meest gestelde vragen al voordat deze worden gesteld. Nicolle is een zeer ervaren docente en weet welke vragen er bij een les op haar af kunnen komen. Desalniettemin zal ze al je verdere vragen met plezier beantwoorden...