Tip van de sluier

Het Biedermeier Bruidsboeket op Oasis Bridy is een romantisch bruidsboeket, dat mooi blijft; ook met warm weer. Niet heel erg makkelijk om te maken, maar met een paar keer oefenen moet het zeker lukken.

Opmerkingen

Met dubbelzijdig tape en lint kan je het handvat van deze bridy op kleur van de bloemen maken. We doen dat voor in les IB-024 | Bruidsboeket op Oasis bridy - lineair van Inspirerend Bloemschikken.

Afbeeldingen

IB-007 | Biedermeier Bruidsboeket op Oasis bridy
IB-007 | Biedermeier Bruidsboeket op Oasis bridy

Reacties

Bruidsboeket

Hoi Nicole,

Bijgaand het huiswerk bruidsboeket. 
Ik heb hiervoor de eucalyptus en de miniroos uit het Korenschoofboeket gebruikt ( zie huiswerk Korenschoof II).

Groet,

Monique

 


Monique Terlouw-van der Horst
zaterdag 27 januari 2024 | 16:45u

Handgebonden bruidsboeket

Hoi Monique,

Dit bruidsboeket ziet er erg goed uit. Zo te zien gaat hij je ten huwelijk vragen ;-).

Van mij mogen er nog een paar tros Roosjes in de onderste lijn er een beetje uitsteken. Dan wordt het totaal nog wat ronder en speelser. Het zijn hele mooie materialen zo samen. Goed gedaan!

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
zaterdag 27 januari 2024 | 16:59u

Biederneier bruidsboeket op oasis

Hoi Nicolle,

Biedemeier op bridy gemaakt, op het eind kwam ik er achter dat ik een bridy had die vanonder ook onder het horizontale punt nog open was, ik heb er dan Maar lint en tedere onder geplakt zoals ik in een ander filmpje had gezien, dit was niet zo handig om dit aan het einde te doen.

Vandaar dat de onderkant niet zo netjes is en ik ook niet het juiste bijpassende lint had Benieuwd naar je mening

 

Groeten Manon


Manon Staal
donderdag 11 januari 2024 | 17:14u

Biederneier bruidsboeket op oasis

Hoi Manon,

Dit bruidsboeket heb je heel mooi gemaakt. Keurig van vorm en netjes verdeeld. Hij zal ook wel lekker geroken hebben met die Freesia's erin. De uitdaging met het handvat heb je keurig opgelost! Als je met je bruidsboeket gerameld hebt en alles is er in gebleven, had je hem zo kunnen verkopen.

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
zaterdag 27 januari 2024 | 16:33u

IB-007 | Biedermeier Bruidsboeket op Oasis bridy

Hoi Nicolle,

Hierbij mijn biedermeier bruidsboeket op oasis bridy. Wat een uitdaging, van het uitzoeken van materiaal tot het hederablad aan de onderkant.. Ik heb rozen, eustoma, chrysanten, gipskruid, viburnum gebruikt en hederablad als groen er tussendoor. Deze heb ik wel eerst op draad gezet. Ik vermoed dat door het gebruik van ook de hedera in de biedermeier, het hederablad aan de onderkant er niet zo mooi uitkomt. Ik had ook even moeite in het begin om de juiste verdeling te krijgen. Ik ging eigenlijk er vanuit dat de klem om de oase de punten al aangaf... , maar dat was niet het geval, waardoor er extra gaten in de oase kwamen. Voor de eerste keer vind ik toch wel aardig gelukt. Even een algemene vraag. Ik heb wel moeite met het uitzoeken van kleurencombinaties, heb je daar eventueel wat tips voor voor mij.

Fijn weekend!

Met vriendelijke groet,

Mariska


Mariska Hoogervorst
vrijdag 14 april 2023 | 16:26u

Biedermeier Bruidsboeket op Oasis bridy

Hoi Mariska,

Je Biedermeier bruidsboeket ziet er erg goed ui! Mooi rond en keurig verdeeld. Al het bloemwerk meten we altijd vanuit het bindpunt. Dus waar de stelen denkbeeldig of echt bij elkaar komen. Heb je de houder in water met heester Chrystal laten volzuigen? Dat zit vaak bij de Viburnum. Zo blijven ze veel langer mooi. Ik vind de kleurtjes mooi bij elkaar gezocht, maar dat is natuurlijk erg persoonlijk. In de uitgebreide theorie zit ook kleurenleer bij, maar zoals ik al zei het is altijd erg persoonlijk. Het is ook trend gevoelig. Een paar jaar geleden kon roze en geel echt niet bij elkaar, maar nu zie je het heel veel ook in combinatie met andere kleuren. Kijk veel in Vakbladen en op het internet wat jij mooi vindt en waarom. Wat ook belangrijk is waar komt het te staan en voor wie is het. 

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
zaterdag 29 april 2023 | 14:41u

Bruidsboeket

Hallo Nicolle,

Graag wat tips voor verbetering. Bedankt!


Lee Lim van Rijn-Yean
zaterdag 28 januari 2023 | 09:41u

Biedermeier bruidsboeket op draad

Hoi Lee Lim,

Leuk dat ik nu weet wie je bent. Je hebt al een keurig biedermeier gemaakt. Mooi van vorm en grote. Graag zou ik volgende keer ook iets meer van je techniek zien, dan kan ik kijken of dat ook goed gaat.

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 06 februari 2023 | 15:37u

Biedermeier op Bridy

En hier nog een foto van bovenaf.


Jacqueline B.
vrijdag 09 september 2022 | 17:42u

Biedermeier op Bridy

Hoi Jacqueline,

Wat een scheetje van een Biedermeier boeket. Keurig van vorm en verdeling. Als je de aantallen op de materialenlijst aanhoud, dan heb je meestal meer dan genoeg. Natuurlijk mogen dat ook andere bloemen zijn. De keuze van je bloemen nu zijn echt heel mooi voor dit bruidsboeket. Je bent echt goed bezig. Fijn dat je zo aan de slag bent gegaan. Heb je genoeg aan materialen in pakket B of mis je nog iets?

Hoor graag van je.

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 12 september 2022 | 11:13u

Biedermeier op Bridy

Hoi Nicolle,

Vandaag weer heerlijk een boeketje zitten maken. Wat ik naast het goed uitvoeren van de instructies uit je filmpje ook lastig vind, is het uitzoeken van de juiste materialen en inschatten hoeveel je daarvan nodig hebt. Hoe vaker je het doet des te makkelijker zal dat hopelijk worden.

Ben erg benieuwd naar je reactie op mijn bruidsboeketje.

Gr Jacqueline


Jacqueline B.
vrijdag 09 september 2022 | 17:42u

Bruidsboeket

Hoi Nicolle, Hierbij mijn bruidsboeket op een bridy. Het ging nog niet zo makkelijk. Het heeft me 2 bridy's gekost. De eerste stak ik zo kapot, was waarschijnlijk niet helemaal goed meer. Ik vind het eindresultaat fleurig geworden. De verdeling kon wel wat beterder. Graag hoor ik wat je er van vind. Mvg. Marion


Marion van der Wal
vrijdag 03 september 2021 | 20:29u

Bruidsboeket op Bridy

Hoi Marion,

Ik blijf het ook lastig vinden om een biedermeier bruidsboeket in een Bridy te steken en dat terwijl ik zoveel druppels op Oasis maak. Het voordeel daarvan is dat je sommige bloemen eerst verankerd. Ik denk dat je de verdeling niet veel beter had kunnen doen, omdat je maar enkelingen hebt van het zelfde soort en kleur. Je zou hem aan de onderkant nog wel wat strakker kunnen krijgen door er een Hedera rand eronder steekt die je op 0,6 draad zet. Hij ziet er leuk uit en je bent vast weer een ervaring rijker.

Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
donderdag 23 september 2021 | 13:50u

Bruidsboeket op oasis

Hallo Nicolle,

Graag wilde ik een bruidsboeket maken op een bridy. Helaas geen bridy kunnen vinden en dus geprobeerd op een halve oasis bol van 12 cm doorsnee. Ook is het materiaal wat ik gebruik  uit de tuin, maar het gaat om de oefening. Graag je aanwijzingen of tips. Bedankt 

Joke


zondag 02 mei 2021 | 17:36u

Bruidsboeket op oasis

Hoi Joke,

Leuk dat je zo creatief bent om een halfe oasis bol te gaan gebruiken. Je oefend inderdaad wel om in een beperkte ruimte te steken en de vorm. Ga voor de volgende keer eens op het internet zoeken naar een bridy er zijn verschillende websites die ze verkopen. Je zal merken dat dat vaak nog wat lastiger is en dan kan je er mee rammelen om te kijken of je goed gestoken hebt.

Van bovenaf vind ik je boektje er leuk en speels uitzien. Je hebt geen tradotionelen materialen uitgekozen, maar ik vind zeker ook de kleuren combinatie echt wat hebben. Op één plekje horizontaal na is hij ook mooi rond geworden. Vanaf de zijkant kijk je alleen nog wel erg door je arrangement heen. Met een beetje meer groen en het is al verholpen. 

Geniet ervan.
Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
woensdag 05 mei 2021 | 10:49u

Biedermeier bridy

Hallo Nicolle,

Pfff dat viel tegen. Stengels te dik of te dun. Materialen moeten denk ik nog fijner. Slim om dit nog eens te doen. En moeilijk om rond te krijgen. Maar van een afstand oke. Redelijk in model. Hoor graag van jou.


Melanie
zaterdag 10 april 2021 | 15:00u

Hoi Melanie, 

Wat goed van je dat je deze eens gemaakt hebt. Het ziet er veel eenvoudiger uit als dat het is. Het is alleen al een uitdaging om alle rozen diep te steken. Je hebt het knap gedaan. De vorm en verdeling is erg goed gelukt. Het zal altijd wel een beetje lastig blijven omdat de materialen iedere keer weer anders zijn. Als je veel oefend krijg je er meer vertrouwen in dat het wel goed komt ookal lijkt dat misschien niet zo in het begin. Dank je wel voor je goede foto's. Ik hoop dat je zo ook weer andere inspireert om het ook te proberen.

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 23 april 2021 | 09:05u

Hoi Nicolle, Ik heb vandaag voor het eerst een br

Hoi Nicolle, Ik heb vandaag voor het eerst een bruidsboeket op bridy (hellende bridy) geprobeerd te maken. Ben uiteindelijk blij met het resultaat. Heb jij nog verbeter punten voor mij?


Rechma
woensdag 07 oktober 2020 | 13:49u

Hoi Rechma, Je bruidsboeketje ziet er inderdaad a

Hoi Rechma, Je bruidsboeketje ziet er inderdaad al mooi uit. De vorm en de verdeling zijn ook al goed gelukt. Bouvardia is ook een mooi bruidsbloemetje om te gebruiken. Wist je dat het beter voor ze is als je de houder ook water met Bouvardia snijbloemenvoedsel laat opzuigen? Misschien kan je volgende keer nog een ander vorm bloemetje uitkiezen dan Hypericum, die lijkt weer veel op de vorm van de Bouvardia. Dan word het bruidsboeketje nog wat spannender. Veel plezier! Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 02 maart 2018 | 14:24u

Mijn eeste trouwboeket op bridy.

Mijn eeste trouwboeket op bridy.


dinsdag 06 maart 2018 | 22:08u

Hallo Nicolle, Mijn eerste bruidsboeket. De foto

Hallo Nicolle, Mijn eerste bruidsboeket. De foto heb ik twee dagen geleden gemaakt. De rozen waren - toen ik het boeket maakte - nog niet volop in bloei, dus ik moest op het laatst veel groen tussendoor steken. Graag je feedback. Groetjes,
Jeanette


dinsdag 29 augustus 2017 | 21:31u

Hoi Jeanette, Het fijne van op een bridy werken i

Hoi Jeanette, Het fijne van op een bridy werken is dat je ook nog de kans krijgt om de bloemen helemaal open te zien gaan. Makkelijk is het echt nog niet voor de eerste keer, omdat het maar zo'n klein stukje oasis is. Het is jou wel erg goed gelukt. Je biedermeier ziet er mooi uit. Ik denk alleen te zien op de foto dat je drie rozen om het midden niet helemaal dezelfde afstand van elkaar hebben. Als je het nog een keertje wil oefenen, zou je er ook een nieuw stukje oasis in kunnen doen. Het is er niet echt voor gemaakt, maar het werkt wel. Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
donderdag 07 september 2017 | 12:13u

Hoi Nicolle, Dit bruidsboeket op oasis gemaakt vo

Hoi Nicolle, Dit bruidsboeket op oasis gemaakt voor een vriendin. In loop van de dag vielen er een aantal rozen van de onderste rij uit de oasis. Wat heb ik fout gedaan, en hoe kan ik dit een volgende keer voorkomen? Ik heb de rozen biedemeier gestoken in de oasis en toen de stelen in de onderkant van de bridy gestoken. Vastgezet met watervaste tape, en afgewerkt met lint. Groetjes,
Sabine


woensdag 21 juni 2017 | 12:15u

Hoi Sabine, Wat vervelend voor jullie dat ze erui

Hoi Sabine, Wat vervelend voor jullie dat ze eruit zijn gevallen! Het enige wat je er tegen kan doen, is diep steken. De steel voorbij het bindpunt steken. Zo houden de stelen elkaar vast, maar als ik je foto zie dan lijkt het een handgebonden boeket en niet op een Bridy. Is dit het echte bruidsboeket? Hoor het graag van je.   Aha Sabine, Je had een bridy die aan de onderkant open is. Nou, mij had je voor de gek kunnen houden. Keurig gedaan!   Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
dinsdag 27 juni 2017 | 10:22u

Hoi Nicolle, Ik heb de rozen biedemeier gestoken

Hoi Nicolle, Ik heb de rozen biedemeier gestoken in de oasis en toen de stelen in de onderkant van de bridy gestoken. Vastgezet met watervaste tape, en afgewerkt met lint. Groetjes Sabine.

woensdag 28 juni 2017 | 06:39u

Aha Sabine, Je had een bridy die aan de onderkant

Aha Sabine, Je had een bridy die aan de onderkant open is. Nou, mij had je voor de gek kunnen houden. Keurig gedaan! Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 03 juli 2017 | 15:16u

Hallo Nicolle, Deze van 2 weken geleden, nu van d

Hallo Nicolle, Deze van 2 weken geleden, nu van de zijkant en die wil ik van de week weer maken, nu met Galaxblad van het station! Bedankt voor de tip. ;) Inderdaad piepende stelen en draaiende bloemen. Heel leuk om te maken.


zondag 02 april 2017 | 21:27u

Goed bezig! Misschien kan je het handvat ook nog

Goed bezig! Misschien kan je het handvat ook nog afwerken met lint? Volgens mij leg ik dat uit bij de lesfilm 'Bruidsboeket lineair op bridy'. Die staat bij Inspirerend Bloemschikken. Succes en groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 07 april 2017 | 13:59u

Mijn eerste biedermeier bruidsboeket. Graag hoor i

Mijn eerste biedermeier bruidsboeket. Graag hoor ik wat je er van vindt, vind zelf de eucalyptus niet mooi maar de vraag was gipskruid wit en pastelkleur en dat is wel lastig. Vandaar dat grijze blad ook aan de onderkant. Dit is boeket in het geheel en met gras ook bovenop, hoor graag je reactie. Grs.
José


donderdag 30 maart 2017 | 12:17u

Hoi José, Erg knap gemaakt, vooral als het

Hoi José, Erg knap gemaakt, vooral als het je eerste keer is. Het grijze blad en het gras maakt het geheel ook leuk speels. Mij stoort het grijs niet, zeker niet als de bruidegom een grijs pak aan heeft. Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 07 april 2017 | 13:28u

Hallo Nicolle, Zie hier mijn eerste bruidsboeket

Hallo Nicolle, Zie hier mijn eerste bruidsboeket op een bridy. Ik heb deze mogen maken voor mijn zus, die afgelopen augustus getrouwd is. Ik was zelf bloednerveus, want het is natuurlijk niet zomaar een boeket om te maken, maar het meeste belangrijke boeket wat ik maken kan voor mijn eigen zus. Gelukkig vond ze hem heel mooi... wat vind jij? Ook nog een foto van het totaal plaatje... (zus met boeket en haar zoontje) 


zaterdag 10 september 2016 | 11:34u

Hoi Miranda, Op dit Biedermeier Bruidsboeket mag

Hoi Miranda, Op dit Biedermeier Bruidsboeket mag je zeker trots zijn. Goed rond en je hebt mooie zachte tinten uitgezocht. Het blijft altijd spannend, ook al zou je het al twintig jaar doen. Dat is ook de kik en houdt het bijzonder. Ik hoop dat je over 25 jaar het boeketje nog een keertje voor ze mag maken. Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 12 september 2016 | 09:48u

Hallo Nicolle, Hierbij mijn eerste boeket. Hoor g

Hallo Nicolle, Hierbij mijn eerste boeket. Hoor graag wat je er van vindt. Groetjes,
Henriet


dinsdag 19 april 2016 | 17:46u

Hoi Henriet, Sorry voor de late reactie, we waren

Hoi Henriet, Sorry voor de late reactie, we waren even op vakantie. Je Biedermeier bruidsboeket is mooi rond geworden. Hij ziet er erg lief uit met deze materialen. Was het niet erg moeilijk met die hele grote rozen? Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 13 mei 2016 | 13:35u

Dag Nicolle, Na een aantal keren naar de eerste l

Dag Nicolle, Na een aantal keren naar de eerste les te hebben gekeken van het gedeelte "bruidboeketten en corsages", ziehier mijn 2 eerste biedermeier bruidsboeketten op aosis bridy. Het was inderdaad vrij lastig om diep te steken, ook al ging het bij mijn tweede boeket (het rode) een stuk makkelijker (materialen met een dunnere steel). Ik heb de handvatten nog niet perfect afgewerkt. Ik heb er vooral een strikje om gedaan om er thuis zelf van te genieten in een hoge vaas. Ik heb de smaak zeker te pakken, dus, ... tot gauw! Nancy


NJ
maandag 07 maart 2016 | 14:44u

Hoi Nancy, Je hebt zeker de smaak te pakken. Je e

Hoi Nancy, Je hebt zeker de smaak te pakken. Je eerste boeket ziet er al netjes uit. De horizontale lijn had iets strakker mogen zijn. Je tweede boeket is echt om door een ringetje te halen. Zo zie je maar: oefening baart kunst. En je kan ook mooie fotos maken. Geniet er lekker van. Groetjes,
Nicolle  

Nicolle Boerma
dinsdag 22 maart 2016 | 08:16u

Hallo Nicolle, Dit zijn twee corsages. Wat betref

Hallo Nicolle, Dit zijn twee corsages. Wat betreft de bridy even een vraagje: ik heb een bridy gebruikt die onder de rand naar beneden toe nog open was met oasis erin, maar dit gedeelte heb ik niet gebruikt om te schikken. Waarvoor wordt dit gedeelte gebruikt: om meer blad erin te kunnen verwerken, of om bloemen te verwerken? Hartelijke groetjes,
Angelique


zondag 21 februari 2016 | 11:37u

Hoi Angelique, Je kan inderdaad blad onder je boe

Hoi Angelique, Je kan inderdaad blad onder je boeket erin steken. Ik ben niet zo gek op deze houder. Sommige bloemisten gebruiken deze graag met een druppel bruidsboeket, dan kunnen ze schuiner naar beneden steken. Keurig Angelique, Dat heb je vast al eerder gedaan. Er had iets meer ruimte tussen je roosjes in je dames corsage mogen zitten en iets meer ruimte tussen je blaadjes horizontaal. Voor de rest is hij prima. Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 26 februari 2016 | 16:35u

Hallo Nicolle, Mijn eerste bruidsboeket op oasis.

Hallo Nicolle, Mijn eerste bruidsboeket op oasis. Een lastige maar leuke opdracht. Toen ik bezig was zag ik dat de roosjes wat beter verdeeld hadden kunnen worden. Ben benieuwd wat jouw bevindingen zijn.


zondag 21 februari 2016 | 11:09u

Hoi Angelique, Goed gedaan, het is echt niet simp

Hoi Angelique, Goed gedaan, het is echt niet simpel. je roosjes hadden inderdaad iets beter verdeeld mogen worden. Dit zie vaak goed op de foto, omdat je dan geen diepte ziet. Je kan ook één oog dicht doen. Leuke materialen heb je uitgezocht. Wist je dat Bouvardia in Oasis goed blijft als je de houder laat opzuigen met speciaal snijbloemenvoedsel voor Bouvardia? Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 26 februari 2016 | 16:30u

Hallo Nicolle, . bedankt voor je tips en je advies

Hallo Nicolle, . bedankt voor je tips en je advies. Ik wist inderdaad niet dat de bouvardia langer goed blijft met speciaal snijbloemenvoedsel. Een goed bruikbare tip voor volgende keer. Ik vind de online lessen prima te volgen, je geeft duidelijk uitleg en ik kan het in mijn eigen tempo doen! Super!

vrijdag 26 februari 2016 | 17:04u

Deze bridy heb ik vorige week gemaakt voor een ken

Deze bridy heb ik vorige week gemaakt voor een kennis. groetjes,
Joke


maandag 02 november 2015 | 11:27u

Hallo Joke, Dank je wel voor je fotos. Je bruidsb

Hallo Joke, Dank je wel voor je fotos. Je bruidsboeket ziet er leuk uit. Romantisch met de rozen in die kleurtjes. Ik heb nog wel een paar tips voor de volgende keer: Probeer je onderste rand rozen iets strakker en horizontaler te krijgen. Hou je bruidsboeket vaak wat hoger, op ooghoogte om dit goed te zien. Of kijk in de spiegel om het van een afstand te bekijken. Als je het Berengras wat sierlijker wil hebben, zorg er dan voor dat het onderste witte gedeelte eraf is geknipt en dat alle grasjes met de voorkant naar boven gaan. Denk er ook aan om de kraaltjes te lijmen. Berengras droogt snel in en dan rollen de kraaltjes er af. Ik hoop dat je iets aan mijn tips hebt. Ook leuk dat je de parels hebt laten terug komen. Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
zaterdag 07 november 2015 | 15:36u

Dank je wel, hier kan ik wel wat mee.

Dank je wel, hier kan ik wel wat mee.

zondag 08 november 2015 | 14:02u

Hoi Nicolle, Volgend jaar trouwt mijn zusje. Zij

Hoi Nicolle, Volgend jaar trouwt mijn zusje. Zij vroeg mij om haar boeket te gaan maken. Heb hier totaal geen ervaring mee, dus ben op zoek gegaan naar een cursus en mijn oog is op jullie gevallen. Gister druk bezig geweest en hierbij mijn allereerste boeket. Door jouw duidelijke instructies heb ik er voor een eerste keer best iets moois van weten te maken. Nog niet alles loopt synchroon/symmetrisch, maar ben best trots op het resultaat. Misschien heb jij nog tips/adviezen? Ik hoor ze graag. Groet,
Gemma     Een beetje late reactie, maar… ik ben ontzettend blij met jouw reactie. Dat geeft zeker moed om door te zetten.
Komend weekend ga ik weer een proefboeket maken. Heb er al weer helemaal zin in.
Zodra hij klaar is zal ik weer foto’s plaatsen.


dinsdag 20 oktober 2015 | 08:43u

Hoi Gemma, Je hebt een leuke uitdaging voor de bo

Hoi Gemma, Je hebt een leuke uitdaging voor de boeg. Als ze je resultaat ziet, wil ze vast dat je de rest van het bloemwerk ook gaat maken. Geeft niks, je hebt nog tijd. Je bruidsboeket ziet er al goed uit. Ik zou hem zeker nog een paar keer maken, dan krijg je ook meer ervaring in wat je wel en niet lekker vindt werken in een bridy. Heel belangrijk is natuurlijk dat er niks uitvalt. Ik vind het ook lastig om goed stevig te steken, maar het is heerlijk dat je het bruidsboeket op een bridy minimaal een dag van te voren kan maken. Veel plezier met oefenen. Ik hoop nog meer van je te zien. Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
zaterdag 24 oktober 2015 | 12:21u

Hoi Nicolle, Een beetje late reactie. Maar. . . ik

Hoi Nicolle, Een beetje late reactie. Maar... ik ben ontzettend blij met jou reactie. Dat geeft zeker moed om door te zetten. Komen weekend ga ik weer een proefboeket maken. Heb er al weer helemaal zin in. Zodra hij klaar is zal ik weer fotos plaatsen. Groet, Gemma

dinsdag 02 februari 2016 | 21:26u

Ik ben benieuwd.

Ik ben benieuwd.

Nicolle Boerma
zondag 14 februari 2016 | 13:52u

Hallo Nicolle, Heb er nog een gemaakt, deze is kl

Hallo Nicolle, Heb er nog een gemaakt, deze is kleiner en volgens mij zit hij beter en steviger in elkaar. Ik ben hier wel blij mee...en ook maar een corsage bij gemaakt, die is iets minder vind ik. Groetjes,
Lia


donderdag 16 oktober 2014 | 15:10u

Hoi Lia, Goed dat je hem nog een keer geoefend he

Hoi Lia, Goed dat je hem nog een keer geoefend hebt. Als je dit bruidsboeket dan een keer voor het echt moet maken zal je je zekerder voelen. Ook deze biedermeier ziet er keurig uit, ik vind het heel leuk dat je corsage er goed bij past door met dezelfde materialen te werken. Nadeel is wel dat Galax blad vrij groot is in verhouding met je roosje, maar nu horen ze echt bij elkaar. Als je Hedera gebruikt kan je ook kleinere blaadjes voor je corsage uitkiezen en Hedera krimpt niet zo snel als Galax. Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 27 oktober 2014 | 10:12u

Hoi Nicolle, Bedankt voor je antwoord, deze galax

Hoi Nicolle, Bedankt voor je antwoord, deze galax blaadjes waren Inderdaad wat groot, maar heb ze toch gekozen omdat ze onder het boeketje ook zaten.had ik ook hedera kunnen doen.volende keer weer een andr boeketje maken. Grt Lia

maandag 27 oktober 2014 | 18:18u

Hier mijn Biedermeier bruidsboeket, moet nog veel

Hier mijn Biedermeier bruidsboeket, moet nog veel oefenen. Het is lastig om alles mooi in de Bridy te schikken, veel oefenen dus en misschien een keer bij jou een lesje volgen. Groetjes,
Lia


vrijdag 26 september 2014 | 19:25u

Hoi Lia, Hij ziet er prachtig uit! Keurig rond, n

Hoi Lia, Hij ziet er prachtig uit! Keurig rond, nette verdeling en mooie materialen uitgezocht. Ik zeg altijd maar zo, als het makkelijk was zou iedereen het al hebben gedaan. Als je hebt gerammeld en er is niks uitgevallen, dan heb je ze diep gestoken. Dan had je hem zo kunnen verkopen. Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
donderdag 02 oktober 2014 | 11:58u

Hoi Nicolle Er viel niks uit. . Heb hem aan mijn sch

Hoi Nicolle Er viel niks uit..Heb hem aan mijn schoondochter gegeven die geslaagd was.een mooie oefening voor als ze gaan trouwen

zaterdag 04 oktober 2014 | 13:27u