GR-001 | Bloementaart - in oasis

Afbeeldingen

GR-001 | Bloementaart - in oasis
GR-001 | Bloementaart - in oasis

Reacties

Bloementaartje

Hoi Nicole,

mijn eerste bloementaartje. Ik lees graag je verbeterpunten.

 

Met groet,

Jacqueline


Jacqueline B.
donderdag 14 juli 2022 | 12:36u

Bloementaart

Hoi Jacqueline,

Het ziet er heel gezellig uit op de foto. Het is een mooie taart geworden. Met deze taart kan je eigenlijk niet zo veel fout doen, maar als je meerdere lessen hebt gevolgd zal je waarschijnlijk je kennis die je opgedaan hebt ook in je taart gaan gebruiken. Het blijft leuk om hem te maken en hij zal nooit twee keer het zelfde zijn. 

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
dinsdag 19 juli 2022 | 10:35u

Bloementaart

Hallo Nicolle,

 

Ik heb geen bloemenwinkel en koop mijn bloemen. Hoe kan ik zien of de bloemen vers zijn ? 

Ikebana, is dat een bloemenstijl. Als je kijkt op internet zie je bloemstukjes met die naam. 

Deze bloementaart heb ik na de corsage als eerste gemaakt en ik vond het werken met de bladeren heel leuk.

 

Bedankt Joke 


zondag 07 februari 2021 | 16:14u

Bloementaart

Hoi Joke,

Leuk taartje. Past nu mooi bij de sneeuw die hier nu ligt.

Of bloemen vers zijn is vaak lastig om te zien, zeker als ze uit de koelcel komen. Soms kan dat, maar dat is per soort weer verschillend. Als ik die kennis van een soort heb, dan vertel ik dat ook zeker tijdens de les. 

Ikebana is een Japanse bloemenstijl. Volgens mij al bijna 500 honderd jaar oud en heeft heel veel regels. Het is vooral een bloemenstijl dat door de Japanse huisvrouwen wordt beoefend voor thuis en bijna niet te verplaatsen.

Ik hoop dat je wat aan mijn informatie hebt.

Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 08 februari 2021 | 14:41u

Bloementaart roze

Hoi Nicolle, Hierbij ons taartje voor een verjaardag. Ik vond het taartje wel een klein beetje (drie)zijdig!! Ik denk vanwege de grote dahlia (verschillende hoogtes) en waxinahouders. Ik had geen speldjes dus maar met krammetjes gedaan. Het was leuk om te maken zeker samen met mijn zoon. De volgende taart voor oma is al gepland. Voor alles wat ik nog ga maken, hoor ik graag wat er beter kan. Ps ik mis de foto's van mijzelf en anderen, worden deze er nog opgezet. Zie graag de mooie bloemstukken en de bijbehorende feedback. Gr Simone


woensdag 29 juli 2020 | 21:38u

Bloementaart roze

Hoi Simone, Aan de foto's wordt gewerkt. Dat is nu nog erg lastig om ze allemaal te plaatsen, maar dat gaat zeker nog goed komen. Je hebt een leuk taartje gemaakt. Voor mij lijkt hij een beetje één zijdig omdat hij van laag naar hoog gaat. Dat zie je vooral op de tweede foto. Mij stoort het niet. Ik vind in groepjes leuk en weer wat anders dan de gemengde. De gene die deze heeft gekregen was er vast heel erg blij mee. Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
zondag 02 augustus 2020 | 10:43u