Tip van de sluier

Dit Cascade boeket is niet makkelijk om te maken, maar de vorm en stijl zijn rijk en elegant. Een leuke uitdaging als je de korenschooftechniek goed onder de knie hebt. Deze vormgeving maken we ook tijdens de Vakopleiding les VO-019 | Vaas Cascade in oasis - gemengd. In Oasis is een stuk eenvoudiger dan als boeket.

Opmerkingen

Deze Cascade-stijl kan ook goed gedragen worden als bruidsboeket.

Afbeeldingen

IB-056 | Cascade Handgebonden boeket
IB-056 | Cascade Handgebonden boeket

Reacties

cascade boeket

Vanmiddag heb ik dit boeket gemaakt. Ik hoor graag wat u ervan vindt en of u nog tips heeft.


Bij Aafke
dinsdag 22 augustus 2023 | 13:18u

Cascade boeket

Hoi Aafke,

Knap van je dat je dit boeket hebt gemaakt. Hij is zeker niet eenvoudig. Je boeket is mooi geworden! De vorm en verdeling ziet er goed uit. Als je het mooi vindt dan had je de Setaria links en rechts als langer had gebruikt had je er nog iets meer een punt in gekregen en daardoor iets slanker. Het is ook maar net waar hij zou komen te staan of dat mooier is.

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 15 september 2023 | 15:23u

Annelies Baldwin

Hallo Nicolle,

Schitterend boeket. Wat voor ander soort bloem kan gebruikt worden voor de Calla? Hier bij mij in Canada zijn ze erg duur, vooral met het oog op oefenen. Dan nog....kan de cascade handtied ook eenzijdig gemaakt worden, of moet er dan een houder gebruikt worden? Dank je voor de feedback, hoop deze gauw eens te proberen.

Annelies

Annelies B
maandag 29 juni 2020 | 04:45u

Cascade Boeket

Hoi Annelies, Dank je wel voor je compliment. Sorry voor mijn late reactie. Dat komt omdat we met de nieuwe website bezig zijn. Dit boeket heb ik ook wel vaker met alleen rozen gemaakt. Dat gaat ook prima. Zorg dat je andere materialen als groen hebt die al van nature hangen. Ik verheug me op je foto's. Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
zondag 19 juli 2020 | 12:10u

Schitterend boeket! Heel inspirerend om naar te ki

Schitterend boeket! Heel inspirerend om naar te kijken. Houd van de kleur en de soort bloemen. Grt Karin

maandag 23 maart 2020 | 16:12u

Hoi Karin, Dank je wel voor je compliment. Missch

Hoi Karin, Dank je wel voor je compliment. Misschien iets voor je om eens in de winkel te proberen? Ik ben benieuwd hou het jou lukt. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
woensdag 25 maart 2020 | 12:47u