Tip van de sluier:

Met de damescorsage kunnen we ons wat meer uitleven met tierelantijntjes, maar we gebruiken duidelijk de lijnen en vorm van de VO-003 | Vaasarrangement - lineair.

Opmerkingen:

De corsage kan gedragen worden bij een bruiloft, jubileum, enz., maar is ook leuk als cadeauversiering voor bijvoorbeeld een fles wijn of een pakje.

Afbeeldingen

VO-014 | Damescorsage - op draad
VO-014 | Damescorsage - op draad
VO-014 | Damescorsage - op draad
VO-014 | Damescorsage - op draad
VO-014 | Damescorsage - op draad
VO-014 | Damescorsage - op draad
VO-014 | Damescorsage - op draad
VO-014 | Damescorsage - op draad
VO-014 | Damescorsage - op draad
VO-014 | Damescorsage - op draad

Reacties

Corsage


Hilde Luft
donderdag 22 juni 2023 | 12:27u

Damescorsage

Top!!!

Nicolle Boerma
zaterdag 24 juni 2023 | 18:28u

Damescorsage

Hoi Nicolle,

Een damescorsage gemaakt, ik denk dat hij aan de bovenkant nog wat voller mag? Ik had geen asparagus meer 

Benieuwd naar je mening 

Groeten Manon


Manon Staal
maandag 20 maart 2023 | 19:41u

Dames corsage

Hoi Manon,

Niks meer aan doen. Ik vind hem keurig zo! Fijn ook met foto's van alle kanten. Dan kan ik het goed zien. Volgens mij is dit pas de tweede keer dat je een dames corsage maakt. Heel erg knap van je.

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
dinsdag 21 maart 2023 | 15:43u

Damescorsage

Hoi Nicolle, Ik heb de damescorsage geoefend , is best pittig. Hij kan beter en oefen daarom door. Groetjes Jacqueline Een met rozen afgewerkt lint , de andere gerbera, s geen lint nog gedaan.


Jacqueline van Berkel
dinsdag 28 februari 2023 | 14:05u

Damescorsage

Hoi Jacqueline, 

Dank je wel voor het delen van je foto's. Het is een leuke collage geworden. Ze zien er keurig uit! Je zal wel gemerkt hebben dat het een stuk makkelijker is met de roosjes dan met de Gerbera's mini. Zelf gebruik ik die liever in een schoudercorsage. Het verschil is dat je die meer uitbuigt en de Gerbera dan boven op je schouder komt te liggen en niet alleen aan de voorkant van je lichaam. Eén tipje…vergeet volgende keer je achterste hedera blaadje niet aan de voorkant op draad te zetten.

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
donderdag 02 maart 2023 | 12:12u

Mijn corsage/versiering.

Hoi Nicolle, 

Wat is dit lastig he. Ik loop na verloop van tijd helemaal te trillen van de inspanning. Drama. Het resultaat is ook niet helemaal goed, maar het was weer een oefening????.

Groetjes Laila 

 


Laila Marinus
dinsdag 11 oktober 2022 | 14:53u

Dames corsage

Hoi Laila,

Het eindresultaat is zeker geen drama. Alles staat keurig op draad en je hebt een slank handvat. Netjes één kant op gedraaid.

Volgende keer mag er alleen iets meer ruimte tussen je roosjes. Dan wordt hij slanker en eleganter. Probeer ook je blaadjes horizontaal, eerst haaks te buigen en ze dan onder je kortste roos te plaatsen, dan sluiten ze beter aan. Probeer het gewoon nog een keer, dan zul je zien dat het een stuk makkelijker gaat.

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 14 oktober 2022 | 14:51u

Dames corsage /cadeauverpakking

Hallo Nicolle Dit is mijn cadeauverpakking geworden ,hij is te groot voor een damescorsage ! Ik vindt het leuk om te maken ,maar het lukt nog niet echt in een kwartier. Dus nog veel oefenen. Hoor graag je reactie. Groetjes Marjanne


Marjanne S.
zondag 31 juli 2022 | 18:18u

Dames Corsage

Hoi Marjanne,

Misschien lukt het nog niet heel snel  maar hij ziet er wel al heel goed uit. De Cordyline had iets minder schuin gemogen waardoor je corsage wat slanker blijft. De draadgebonden corsages zie je tegenwoordig ook weinig in de praktijk omdat ze te bewerkelijk zijn, maar je leert zo wel goed de vormgeving. 

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
donderdag 18 augustus 2022 | 12:07u

Opdrachten inleveren

Als ik opdrachten in wil leveren, om moj. Certificaat te halen. Doe ik dat dan gewoon hier onder de lessen?

Mariska Lamein
maandag 02 mei 2022 | 11:16u

Hoi Mariska,

Ja dat klopt. Het maakt niet uit of het lessen zijn van niveau 1 of 2, maar wel graag onder de juiste lesfilm. Als je aan niveau 2 gaat beginnen raad ik je wel aan om bij les 1 te beginnen en dan les 2 enzovoort. De lessen worden steeds wat lastiger en op die manier leer je het meeste. Ik ben benieuwd naar je foto's. Veel plezier.

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
zaterdag 07 mei 2022 | 12:23u

Damescorsage Herhaling 2


Alieke
vrijdag 27 augustus 2021 | 11:19u

Damescorsage in de herhaling 1

Bosje van 10 oranje rozen, oefenen met corsages.. het vinden van geschikt blad, was uitdaging deze keer:-) Te groot, te klein, al gebruikt voor iets anders.. Wat ik ook nog lastig vind is de onderzijde mooi afwerken. Als je deze corsage wat hoger draagt zie je als je achter diegene staat toch techniek..? Heb vijf verschillende gemaakt. Zal er twee laten zien. Alle tips een tops weer meer dan welkom! Groetjes Alieke


Alieke
vrijdag 27 augustus 2021 | 11:14u

Damescorsages

Hoi Alieke,

Ik heb je corsage's even rustig bekeken en ze zien er keurig uit. Je gebuikt soms korte materialen zoals Sedum op twee plaatsen. Ik zou alleen voor rechts of links voor kiezen. Dan wordt je roos nooit uit het midden geduwd. Als je de corsage op de schouder plaats en je ziet nog het draad van de onderste Hedera mag je hem nog iets meer uitbuigen of nog een kleiner blaadje er onder plaatsen die je aan de voorkant op draad hebt gezet. Dit zijn maar hele kleine puntjes. Van mij mag je rustig altijd je corsages zo maken, want het gaat hartstikke goed.

Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
woensdag 01 september 2021 | 12:16u

Leuk te horen :-)

En fijn te merken dat ik dit onderdeel in de vingers aan het krijgen ben :-) Ook dank voor de aanvullende tips, gesnopen!

Alieke
woensdag 01 september 2021 | 15:30u

Damescorsage kado 2

En 2e oefening. Groetjes, alieke


Alieke
zaterdag 15 mei 2021 | 18:23u

Damescorsage kado 2

Kijk...weer een keurige dames Corsage. Heel fijntjes en elegant. Ik weet zeker dat er geen steeltjes in het handvat zitten. Als je hem nog iets hoger kan tapen en met makelijker lint ook nog eens iets hoger kan wikkelen is je techniek ook helemaal weg.

Ik hoop dat ik ze volgende week ook  zo ga zien met de examens.

Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
zaterdag 22 mei 2021 | 11:38u

:-)

Ja, deze corsage ging ook vrij makkelijk, niet meer zo nadenken zeg maar. Welk soort lint is makkelijker dan? Breder snap ik, maar minder glad? Enneh, examens?! Grinnik, ik probeer straks les 15 voor het eerst... Tzt wel benieuwd naar de exameneisen, maar voor nu geduld en lekker oefenen :-) Dank voor je feedback over streng zijn, herkenbaar, ik heb van die buien... gelukkig heb ik vaak plezier in het oefenen, dan houdt de criticus zich aardig koest. Dank voor de tips ook van de vorige paar lessen, makes sense. Groetjes! Alieke

Alieke
zaterdag 22 mei 2021 | 14:02u

Wij hebben vaak lint met heel dun draad langs de zijkanten. Die kan je daardoor een beetje meer knijpen en blijven ze makelijker op hun plek zitten.

Ik ben vaak ook kritisch op mezelf, maar weet ook dat je met natuurlijke materialen nooit perfectie haalt en dat houd het ook leuk. Belangrijk is wel dat je er van kan genieten als je klaar bent.

Als je de examenreglementen wilt zien, die staan op onze andere website www.afterall.nl, maar blijf eerst maar lekker zo doorgaan.

Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
zaterdag 22 mei 2021 | 12:12u

Damescorsage kado 1

Hai Nicolle, Eerste poging van een grote corsage / cadeauversiering. Ik vond het een leuke uitdaging om meer soorten en structuren te verwerken. Ik hoor graag weer wat er goed is en wat er beter kan? Wat ik zelf zie: 1. Onregelmatig dik handvat, vermoed dat ik bindpunt ongemerkt heb laten zakken? 2. Geprobeerd van graslelie strikjes te maken, maar ging steeds kapo; toen asparagus onderaan, maar voor mn gevoel is de balans nu niet in orde, misschien omdat hedera een veel steviger uitstraling heeft dan de asparagus aan de andere zijde? 3. Ik heb restje kamille met gipskruid gemengd, maarrr mag dat wel? 4. Lint: oefenen :-) Kram ging er niet in, speld gebruikt, dat werkt geloof ik ook. Groetje, Alieke


Alieke
vrijdag 14 mei 2021 | 09:39u

Damescorsage

Hoi Alieke,

Je bent wel streng voor je zelf. ;-) Ik zie een hele mooie Corsage met een keurige holle lijn en een mooi blad rozet.

Als ik zo je handvat zie denk ik wel dat er een paar steeltjes in zitten, waardoor hij bovenin wat dikker is.

Daardoor is het ook nog lastiger om je lint erom te doen, maar dat komt ook doordat je lint smal en erg glad is. Dat maakt het nog lastiger.

Knap gedaan. Ik weet zeker dat als je het zo cadeau geeft dat wel heel speciaal vindt.

Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
zaterdag 22 mei 2021 | 11:30u

Ik worstel nog met de plaats van de Hedera. . .

Hallo Nicolle,

Nog eens mijn damescorsage. Een speld door het lint is wel lekker snel, maar doorboorde een van mijn op draad gezette stelen. Niet fijn!

Ik worstel nog met de plaats van de Hedera. Ik heb de neiging om de stelen van de roosjes te bedekken met andere bloemen of bessen. Is dat een goed idee of liever niet? Rood en roze is uit nood geboren. Geen twee roze roosjes meer. Rood en roze bij elkaar vind ik best mooi, zeker in combinatie met de rode Hypericum.

Graag hoor ik wat jij van mijn corsage vindt.

Grtjs,
Vlijtig Liesje


Monique van der Gaag
maandag 08 juni 2020 | 06:06u

Dames corsage.

Hoi Vlijtig Liesje,

De vorm verhouding en je hedera zijn prima. Er mag alleen wat meer ruimte tussen de de roosjes. Daardoor wordt je corsagen nog wat eleganter.

Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 24 augustus 2020 | 09:34u

Ik denk nog te veel na. . .

Hallo Nicolle,

Roosjes gekocht om mijn corsage-techniek nog eens te oefenen. Ik had t gevoel dat ik het niet 'kon'. Dat lijkt mee te vallen... Alleen nog geen snelheid. Ik denk nog te veel na over welke materiaaltjes ik wil gebruiken, zoal een plukje Hortensia. Dat kost tijd....

Verder is het een grote jongen geworden met die reuze rozen....

Wat vind jij ervan?

Grtjs,
Vlijtig Liesje


Monique van der Gaag
maandag 08 juni 2020 | 01:06u

Dames Corsage

Hoi Vlijtig Liesje,

Wat een knoepers van een rozen. Prachtig!

In de pracktijk was 1 roos ook wel genoeg geweest voor een dames corsage als ze zo groot zijn.

Voor de oefeneing is het natuurlijk prima dat je er 2 hebt gepakt. Er had wel iets meer ruimte tussen ze mogen zitten, zodat je een klein stukje steel kan zien. De hortensia zou ik onder de kortste roos hebben gebruikt. Voor de rest ziet hij er prima uit ook met de afwerking. We zullen even de puntjes op de i zetten met de herhalings dagen voor het examen. Als je met de eerst volgende examen meer wil doen die is op 27 januari. Je hebt dus nog tijd.

Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 24 augustus 2020 | 09:30u

Mijn reactie. . .

De damescorsage/ versiering, moet nog veel oefenen, vooral qua tijd, zal de volgende keer deze eens opmeten, techniek is er denk ik wel... Had ook geen lint voorradig, dus zonder afgewerkt.

Linette v E
vrijdag 24 april 2020 | 09:33u

Hoi Linette,

Ik vind het voorlopig belangrijker dat je het vooral goed doet. Als je het vaker oefent gaat het vanzelf sneller. Je doet het nu al erg goed. Het lineaire ligt je echt. Eén dingetje maar... je Brem in de lengte had nog iets langer en meer in het midden gemogen. Voor de rest is hij keurig. Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
zondag 28 juni 2020 | 13:21u

Hoi Nicolle, Ik heb de (veel te grote) damescors

Hoi Nicolle, Ik heb de (veel te grote) damescorsage gemaakt. Ook deze ga ik zeker nog vaker oefenen. Ik hoor graag van je. Groet, Ine


donderdag 16 april 2020 | 15:27u

Hoi Ine, Je corsage is niet veel te groot hoor. I

Hoi Ine, Je corsage is niet veel te groot hoor. Ik geloof dat die van mij nog groter was. De corsage ziet er goed uit. Je draad techniek is mooi slank gebleven en de verhoudingen zijn ook prima. Hoe gaat het met de tijd? Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 20 april 2020 | 11:51u

Eerlijk gezegd niet zo op gelet, maar voor mijn ge

Eerlijk gezegd niet zo op gelet, maar voor mijn gevoel niet zo heel lang over gedaan. Het op draad zetten gaat echt steeds sneller, dus daar boek ik zeker tijdwinst. Groetjes, Ine

maandag 20 april 2020 | 23:41u

Hoi Nicolle, Vandaag een poging gedaan om een dam

Hoi Nicolle, Vandaag een poging gedaan om een dames corsage/ cadeau versiering gemaakt. Helaas had geen enkele bloemist hier asparagus, was wel mooier geweest. Graag hoor ik van je. Mvg. Marion


Marion van der Wal
maandag 09 maart 2020 | 21:18u

Hoi Marion, Keurige dames corsage. Ik vind juist

Hoi Marion, Keurige dames corsage. Ik vind juist je grasjes erg leuk. Je lijntjes en holle lijn zijn prima. Je achterste hedera zou nog iets meer naar het midden mogen, dan was hij nog holler geweest. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
dinsdag 17 maart 2020 | 12:05u

Hallo Nicolle, Veelzijdige mogelijkheden van een

Hallo Nicolle, Veelzijdige mogelijkheden van een damescorsage! Nu op een luxe kerstcadeau... Ik vind het prachtig staan. Grtjs Vlijtig liesje


Monique van der Gaag
maandag 06 januari 2020 | 19:31u

"Helaas vergat ik de bloemdraden af te knippen. . .

"Helaas vergat ik de bloemdraden af te knippen... Daar kwam ik later pas achter. Daarom heeft deze corsage een veel te lang handvat", zei Vlijtig liesje met het schaamrood op haar wangen...

Monique van der Gaag
woensdag 08 januari 2020 | 20:33u

Hoi Vlijtig liesje, Je handvat is inderdaad veel

Hoi Vlijtig liesje, Je handvat is inderdaad veel te lang voor een dames corsage. Je had hem wel leuk om de hals van je wijnfles kunnen draaien of voor de sier er een krulletje van kunnen maken. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 17 januari 2020 | 16:47u

Hallo Nicolle, Mijn damescorsage van daarnet op

Hallo Nicolle, Mijn damescorsage van daarnet op een lege rode wijnfles geplakt met watervaste tape en dan een strik. Van kop tot staart is mijn damescorsage even lang als de fles wijn. Toen ik hem maakte, dacht ik niet aan de fles. Als bloemendecoratie op een luxe cadeau (zie volgende foto) staat de damescorsage beter, naar mijn idee. Graag weer jouw feedback. Bedankt alvast. Groetjes Vlijtig liesje


Monique van der Gaag
maandag 06 januari 2020 | 19:29u

Hallo Nicolle, achterzijde damescorsage. Grtjs Vl

Hallo Nicolle, achterzijde damescorsage. Grtjs Vlijtig liesje


Monique van der Gaag
maandag 06 januari 2020 | 19:19u

Hoi Vlijtig liesje, Als je op je examen een heren

Hoi Vlijtig liesje, Als je op je examen een heren en een dames corsage kan maken in 1 uur dan zit je goed. De voorkant en de lijntjes gaan goed. Alleen de achterste Galax blaadjes moeten zakken tot net boven bindpunt. Denk even aan je lineaire vaas.....De blaadjes komen van b.v links voor naar recht achter terug. Dan plaats je die ook op de hoek van je vaas onder je hart bloem en niet naast de hoogte langs je hoogste bloem. Een beetjes lastig uitleggen zo. Ik hoop dat je het snapt. Als je ze laag houd blijft je holle lijn ook beter. Hou ze op de zelfde hoogte als de voorkant. Succes, Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 17 januari 2020 | 16:55u

Beste Nicolle, Hierbij mijn damescorsage op draad

Beste Nicolle, Hierbij mijn damescorsage op draad, voorzijde. Achterzijde volgt. Het lukt me nog lang niet in een kwartier. Hoe strikt is die eis? Ik blijf oefenen. Net voordat ik de foto wilde maken sprong de strik met slip los van het achterste donkere Draceana-blad. Dit snel vastgezet, maar dit lijkt nergens naar (zie foto achterkant). Grtjs Vlijtig liesje


Monique van der Gaag
maandag 06 januari 2020 | 19:15u

Hallo, de damescorsage op draad. Rita

Hallo, de damescorsage op draad. Rita


zaterdag 29 augustus 2015 | 16:49u

Hoi Rita, Je bent weer druk bezig. Lekker hoor. D

Hoi Rita, Je bent weer druk bezig. Lekker hoor. De corsage is netjes. Van mij had hij alleen wat slanker mogen zijn in de lengte. Door de vele materialen wordt nu je roosje in de lengte opzij geduwd. Misschien had je wel te veel materiaal keuze en kon je niet kiezen ;-) Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
donderdag 03 september 2015 | 09:30u

Hoi Nicolle, ik heb deze gemaakt voor de oefenin

Hoi Nicolle, ik heb deze gemaakt voor de oefening, met materiaal wat ik nog had liggen. Je hebt helemaal gelijk dat de vorm slanker had mogen zijn. Volgende keer beter. Rita

donderdag 03 september 2015 | 19:41u

Hoi Rita, Prima, we leren er altijd van.

Hoi Rita, Prima, we leren er altijd van.

Nicolle Boerma
maandag 07 september 2015 | 09:08u

Nu de onderkant

Nu de onderkant


zondag 02 augustus 2015 | 21:35u

Hoi Nicolle, Hierbij mijn volgende werkstukje. B

Hoi Nicolle, Hierbij mijn volgende werkstukje. Ben zelf niet helemaal tevreden. Ben benieuwd wat jij ervan vindt Gr Riny


zondag 02 augustus 2015 | 21:34u

Hoi Riny, Je wordt waarschijnlijker dan ook steed

Hoi Riny, Je wordt waarschijnlijker dan ook steeds kritischer naarmate je beter wordt. Dat zal ik dan ook zijn. Ik vind dat je leuke materialen hebt uitgezocht, het is weer eens wat anders. Er is een heleboel goed, maar daar leer je niet van. Ik zie tape om de steel van je langste roos zitten. Hier hoort alleen een draad aan de achter kant van de steel te zitten en de tape begint pas bij de natte watten. Je holle lijn wordt beter als je de Dracaena blaadjes aan de achterkant iets meer naar boven laat gaan. Hierdoor blijven ze meer in je holle lijn. Ik hoop dat je hier iets aan hebt. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
woensdag 12 augustus 2015 | 15:24u

en nog eentje

en nog eentje


donderdag 05 februari 2015 | 11:27u

leuk idee de corsage als kadoversiering. blijft no

leuk idee de corsage als kadoversiering. blijft nog priegelen met de rozen op watten zetten en tapen,ga maar eens een hele os op tape zetten denk ik! voor de rest erg leuk om te doen. groetjes Lindy


donderdag 05 februari 2015 | 11:26u

Hoi Lindy, Maak dan een Biedermeijer Bruidsboeket

Hoi Lindy, Maak dan een Biedermeijer Bruidsboeket op draad. Daar krijg je veel tape ervaring mee. Begin dan net boven de natte watten met tape, dat is makkelijker. Je corsage ziet er heel goed uit. Mooi sierlijk. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
donderdag 05 februari 2015 | 13:53u

Hoi Nicolle, Hierbij mij dames corsage Groetjes

Hoi Nicolle, Hierbij mij dames corsage Groetjes Tanja


dinsdag 20 januari 2015 | 12:18u

Hoi Tanja, Mooie dames corsage hij ziet er fris u

Hoi Tanja, Mooie dames corsage hij ziet er fris uit. Ik zie dat je het Pittosporum iets anders hebt gebruikt. Waarschijnlijk omdat ze klein waren, nu is de verhouding prima. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
donderdag 22 januari 2015 | 11:22u

Hoi Nicolle, Hierbij mijn corsage. De techniek g

Hoi Nicolle, Hierbij mijn corsage. De techniek ging beter dan bij de vorige corsage. Ik heb ook rechts achter hedera gebruikt, maar die zie je niet op de foto. Groetjes, Rita


Toppie
zondag 13 april 2014 | 23:09u

Hoi Rita, Corsage moet je ook veel oefenen om er

Hoi Rita, Corsage moet je ook veel oefenen om er handig in te worden. Hij is keurig. Het zijn flinke rozen, als je iets langer was gegaan met b.v. een grasje dan was hij wat sierlijker geworden. Mooi slank handvat. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 14 april 2014 | 10:21u

nog vaak oefenen om de techniek echt weg te werken

nog vaak oefenen om de techniek echt weg te werken en het lintje strak te krijgen :) Veel groeten, Caroline.


zondag 06 april 2014 | 20:38u

Hoi Caroline, Je Corsage ziet er keurig uit. Leuk

Hoi Caroline, Je Corsage ziet er keurig uit. Leuke materialen die hem fijntjes maken. Je grasjes hadden iets meer in het midden gemogen, misschien zitten ze een klein beetje in je bindpunt. Dat zal dan ook het enige zijn, want je hebt een mooi slank handvat. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 14 april 2014 | 10:17u

en nog een keer opnieuw, de foto was te groot. .

en nog een keer opnieuw, de foto was te groot..


zondag 06 april 2014 | 20:36u

Hoi Nicolle, de damescorsage op draad als cadeauve

Hoi Nicolle, de damescorsage op draad als cadeauversiering :) Groet, Caroline.

zondag 06 april 2014 | 20:26u

Hoi Nicolle, hierbij mij damescorsage. Ik heb he

Hoi Nicolle, hierbij mij damescorsage. Ik heb hem met Zantedeschia gemaakt i.p.v. Roze. Die waren namelijk er niet meer. Ik vind het moeilijk om alles mooi bij elkaar te krijgen dus ik moet nog flink wat oefenen. Groetjes Jolanthe


dinsdag 11 februari 2014 | 16:59u

Hoi Jolanthe, Het is je goed gelukt met de Zanted

Hoi Jolanthe, Het is je goed gelukt met de Zantedeschia. Het gaat zeker lukken met roosjes want dat is een stuk makkelijker. Keurig! Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 17 februari 2014 | 11:00u

Hallo Nicolle, de dames corsage/ cadeau versiering

Hallo Nicolle, de dames corsage/ cadeau versiering. Gaat nog niet zo snel, veel oefenen! Groetjes Carla


Carla G
maandag 04 november 2013 | 21:31u

Hoi Carla, Je corsage ziet er netjes uit. Pas op

Hoi Carla, Je corsage ziet er netjes uit. Pas op dat je niet te veel naast je kortste roos werkt dan verlies je je holle lijn. Je kan het wel onder je grootste roosje plaatsen. Gaat het ook goed met je techniek? Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
donderdag 07 november 2013 | 10:16u