Tip van de sluier:

De flesversiering maken we in deze les 'lineair'. Het is ook mogelijk om hem 'klassiek' te steken, maar 'lineair' is lastiger en het is beter om deze stijl vaak te oefenen. De flesversiering valt onder voorwerpversieringen. Bij Inspirerend Bloemschikken staan ook twee leuke leuke variaties hiervan: les IB-021 | Wijnkist en les IB-075 | Flesversiering van Niveau 3 - Inspirerend Bloemschikken.

Opmerkingen:

De flesversiering kan ook erg goed gebruikt worden voor een opening van een bedrijf. Jouw versierde fles valt vast meer op dan al die onversierde flessen...

Afbeeldingen

VO-015 | Flesversiering
VO-015 | Flesversiering
VO-015 | Flesversiering
VO-015 | Flesversiering

Reacties

hoi nicolle,

de flesversiering, ben benieuwd naar jou feedback,

groetjes, hilde


Hilde Luft-Feijer-Moorlag
woensdag 28 juni 2023 | 17:33u

Flesversiering

Hoi Hilde,

Keurig. De lijntjes en verhoudingen zijn prima. Ik denk dat je de Taxus tussen je Hedera lijn hebt gedaan, omdat je een bloemsoortje miste, want normaal gebruiken we geen blad in een andere blad lijn.

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 07 juli 2023 | 16:00u

Flesversiering

Dag Nicolle,

Mijn laatste opdracht is de flesversiering. Ik had iets feestelijks in mijn gedachte en het was meteen een cadeautje voor mijn buurvrouw. Vond het erg geslaagd.

Groetjes,

Ineke


Ineke Vink-Heuverkamp
woensdag 31 mei 2023 | 12:41u

Flesversiering

Hoi Ineke,

Hier heb je vast je buurvrouw mee verrast. Hij is erg leuk en bloemrijk geworden. Alleen door je enthousiasme ben je de lineaire lijnen verloren. Misschien is het een idee om nog een keer een les te volgen van de lineaire vaas en dan nog een fles te maken. Kan je vast weer iemand blij mee maken. Natuurlijk mag je hem ook klassiek maken, maar als je echt lineair wil leren is dat misschien een idee. 

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
zaterdag 24 juni 2023 | 12:08u

Flesversiering

Hoi Nicolle, Hier de flesversiering vond het erg lastig maar mijn.best gedaan. groetjes Jacqueline


Jacqueline van Berkel
dinsdag 28 februari 2023 | 14:11u

Flesversiering

Hoi Jacqueline,

De flesdecoratie is zeker niet makkelijk, omdat het stukje oasis zo klein is. Ik denk dat je het makkelijker vindt om een dames corsage te maken en die erop te bevestigen. Het is je toch goed gelukt. Ik zou alleen de Katjes krom naar binnen laten wijzen, dan gaan ze naar je arrangement toe. Als je dit lineaire stukje vaker maakt, zal het makkelijker worden en hij blijft leuk om cadeau te geven en kost niet al te veel. Als je het zo klein kan kan je het ook in het groot.

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
donderdag 02 maart 2023 | 12:19u

Flesversiering

Foutje Was dezelfde ???? Nu wel goed


Manon Staal
vrijdag 13 januari 2023 | 14:02u

Flesversiering

Hoi Manon,

Leuk dat je nu beide technieken hebt geprobeerd. Jij zal ook wel gemerkt hebben dat je met deze Oasis veel makkelijker lineair kan werken. Het is wel een gepriegel, maar het geeft een leuk effect. Ik zou alleen als je echt lineair wil werken de katjes in het midden of als holle lijn gebruiken. Leuk dat de kleur van je fles in Anthuriums terug komt.

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 20 januari 2023 | 13:20u

Flesversiering

Nog een tweede fles


Manon Staal
vrijdag 13 januari 2023 | 13:59u

Flesversiering

Geprobeerd om een fles te versieren Een rond oase bolletje gebruikt wat op de fles plakt, volgende keer toch met stukje oase proberen ,lijkt me makkelijker om de rand tegen de fles te bedekken Groeten Manon


Manon Staal
vrijdag 13 januari 2023 | 13:55u

Flesversiering

Hoi Manon,

Die rondjes zijn echt leuk, ook voor een urnversiering. Bij mij wil hij alleen aan de brede kant van de fles blijven plakken.

Het is jou goed gelukt. Hij ziet er leuk uit. Daar kan je vast iemand blij mee maken.

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 20 januari 2023 | 13:16u

Flesversiering

Het was een enorme uitdaging de geschikte materialen te vinden. Vind hem ook echt niet geslaagd. Ik heb echt zitten worstelen om de oasis weggewerkt te krijgen. Had waarschijnlijk de tape door moeten knippen. De heliantus blijft mij ook een soort aankijken. Heb hem ook gedraaid gehad, dat hij met de kop naar binnengedraaid zat, maar vond ik geen gezicht. Misschien had ik er nog 1 in de hoogte erbij moeten hebben? Hoe dan ook, ik ben niet tevreden, ga er echt nog een paar keer mee aan de slag. Deze gaat naar mijn vader, zal hij vast wel lekker vinden... groetjes Dianne


Dianne Gorlitz
vrijdag 13 januari 2023 | 13:25u

Flesversiering

Hoi Dianne,

Je hebt vast je vader er erg blij mee gemaakt. Wat een mooie kleuren en materialen. Ik vind hem mooi geworden!

Ik snap je uitdaging met de Helianthus. Ze zijn niet makkelijk. Ik zou hem het liefste wel omhoog willen gebruiken Eventueel aan de zijkant van je Oasis. De Anigozanthos (Kangoeroepootje) als hoogste gebruiken en eventueel kort horizontaal terug laten komen. Vergeet niet de regel dat je horizontaal maximaal de helft van de hoogte mag. Het is ook knap van je dat je zoveel stelen in dat kleine stukje Oasis hebt gekregen.

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 20 januari 2023 | 11:58u

Flesversiering

Hoi Nicolle De Flesversiering heb ik gemaakt ,erg leuk om te doen ! Ik had geen koudlijm dus ik heb 2 Cordyline blaadjes om de hals van de fles gemaakt. I.p.v taxus of asperagusgroen heb ik Amaranthus (kattestaart)uit mijn eigen tuin gebruikt en voor de hoogte een grasje! Hoop dat ik het een beetje goed heb gemaakt. Hoor graag je reactie. Groetjes Marjanne


Marjanne S.
zondag 31 juli 2022 | 21:44u

Flesversiering

Hoi Marjanne,

Wat een vrolijke flesversiering heb je ervan gemaakt. Ik kan me voorstellen dat je daar vast iemand blij mee kan maken. Je hebt je materialen keurig lineair kunnen gebruiken. 

Groetjes, Nicolle 

Nicolle Boerma
donderdag 18 augustus 2022 | 12:10u

Fles versiering

Bloemen had had wat langer.moeten zijn


Joana B.
vrijdag 08 april 2022 | 15:24u

Fles versiering

Hoi Joana, 

Je mist inderdaad wat lengte materialen. Zo kan je bijna niet lineair werken. Toch leuk geoefend. Je hebt er weer van geleerd en er een leuk cadeau aan over gehouden.

Groetjes, Nicolle 

Nicolle Boerma
maandag 11 april 2022 | 22:54u

Fles versiering

Ziet er meeruit als een hobby lukt niet om meer fotos te plaatsen


Joana B.
zondag 27 februari 2022 | 18:43u

Fles versiering

Sorry mijn pc spint krijg de fotos er niet op.


Joana B.
zondag 27 februari 2022 | 18:32u

Fles versiering

Hoi Joana,

Ik kan het zo prima zien op je foto's hoor. Grappig, ik drink graag de 'witte' kleine vriend.

Knap van je dat je al die bloemen in dat kleine stukje Oasis hebt gekregen. Het is wel een beetje groot geworden. Met een voorwerp zoals de wijnfles hoort het om de fles te gaan en niet alleen om de bloemen. Ik zou hem proberen volgende keer iets hoger en slanker te houden. De verhoudingen van je bloemstukje zijn hetzelfde als in je lineaire vaas. 

Ik hoop dat je iets aan mijn tips hebt.

Groetjes
Nicolle

Nicolle Boerma
dinsdag 01 maart 2022 | 13:16u

Flesversiering

Hai Nicolle, Gewerkt met Dracaena (leuk, nieuwe kamerplant erbij!), blad van Fluitekruid, bonte Euonymus, Salix, Gestripte Gerbera's, Asparagus densiflorus, eucalyptus en Hedera. En hier en daar een drupje koudlijm. Ik vroeg me af of de oasis zo goed is weg gewerkt, of dat er nu naar beneden toe nu iets 'te weinig gebeurt'? Groetjes! Alieke


Alieke
maandag 24 mei 2021 | 16:07u

Hoi Alieke,

Je hebt een hele mooie fles versiering gemaakt. Ook de oasis is keurig weg gewerkt. De opdracht was ook lineair en dat is prima gelukt. Niet de snelste manier van werken, maar wel leerzaam. Als je het in het klein kan dan kan je het ook in het groot. Leuke materialen heb je ook bij elkaar gezocht.

Groetjes, 

Nicolle

Nicolle Boerma
donderdag 27 mei 2021 | 12:37u

Flesversiering

hallo Nicolle,

 

Vandaag de flesversiering gemaakt. Bij gesloten enkele foto´s. Door het etiket vrij te laten lijkt het hart een beetje aan de zijkant te verdwijnen, Tips s.v.p. Bedankt Joke


donderdag 15 april 2021 | 17:08u

Hoi Joke, 

Dank je wel voor je foto's. Je hart zit op de goede plek hoor ;-) Het is alleen jammer dat je een Chrysantje aan de zijkant van de oasis niet iets meer horizontaal kan krijgen misschien door hem op draad te zetten wel, maar je het een keurige flesversiering gemaakt. Hij is mooi sierlijk gebleven.

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 23 april 2021 | 09:35u

Vooral het wegwerken van het mini-blokje Oasis vind ik lastig. . .

Hallo Nicolle,

Met overgebleven bloemen gekeken wat ik nog wist van de flesversiering. Vooral het wegwerken van het mini-blokje Oasis vind ik lastig, omdat ik de krammen niet onzichtbaar kan wegwerken.

Free style flesversiering zal ik dit maar noemen. Een fles beschikbaar, maar geen lange, slanke materialen om de S-lijn uit te zetten. Bovendien worstelde ik met het vastzetten van de Hedera om het steekschuim weg te werken. Ik blijf de krammetjes zien. Wat vind jij van deze schikking?

Grtjs,
Vlijtig Liesje


Monique van der Gaag
woensdag 13 mei 2020 | 10:05u

Probeer eens Aspidistra blad. . .

Leuk Vlijtig Liesje, Probeer het volgende keer eens met een Aspidistra blad. Dat gaat ook een stuk sneller. Misschien niet zo goed voor je oefening, maar een stuk commerciëler. Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
zondag 28 juni 2020 | 16:04u

Goede tip: niet gezien

Dankjewel Nicolle, Oh... Goede tip: niet gezien, terwijl ik heel regelmatig met één oog kijk op die site.... Ik ga kijken! Groetjes,
Vlijtig Liesje


Monique van der Gaag
maandag 25 mei 2020 | 12:05u

Mijn reactie. . .

Hoi Vlijtig Liesje, Het zal inderdaad even een worsteling zijn geweest, maar toch een leuk cadeautje geworden. Heb je les IB-075 | Flesversiering van Inspirerend Bloemschikken weleens gezien? Misschien is dat een eenvoudigere oplossing voor deze fles. Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
zaterdag 23 mei 2020 | 10:50u

Mijn reactie. . .

Mijn opdracht van deze week, de flesversiering. Ik denk zelf een beetje groots uitgevallen, maar hoor graag je oordeel. Ben zelf best tevreden

Linette v E
dinsdag 21 april 2020 | 15:40u

Hoi Linette,

Je bent echt goed bezig. Je fles is ook mooi geworden Je lintjes zijn prima en hij is mooi rustig geworden. Groetjes,
Nicolle

Nicolle Boerma
zondag 28 juni 2020 | 12:30u

En voor de compleetheid, hier een foto van de acht

En voor de compleetheid, hier een foto van de achterkant. Gr. Ine


woensdag 15 april 2020 | 18:11u

Hoi Nicolle, Ik had niet alle materialen voor he

Hoi Nicolle, Ik had niet alle materialen voor het maken van een flesversiering, maar heb toch een poging gedaan. Moet ik zeker nog vaker oefenen hihihi... Groet en fijne avond, Ine


woensdag 15 april 2020 | 18:10u

Hoi Ine, Je Flesversiering is leuk geworden. Je h

Hoi Ine, Je Flesversiering is leuk geworden. Je hebt mooie materialen ervoor kunnen vinden. Je lijntjes en afwerking zijn ook netjes. Van mij had in dit geval ook wel je roos bovenop mogen zitten. Dan groeit hij omhoog en kijkt je niet zo aan. Je kan vast wel iemand heel blij maken met deze fles. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
donderdag 16 april 2020 | 14:08u

Dank voor jou reactie en de tip Nicolle. Groet, In

Dank voor jou reactie en de tip Nicolle. Groet, Ine

donderdag 16 april 2020 | 14:12u

Graag gedaan Ine. Ik hoop dat we hem snel samen ku

Graag gedaan Ine. Ik hoop dat we hem snel samen kunnen maken.

Nicolle Boerma
donderdag 16 april 2020 | 14:34u

Hallo Nicolle, Deze les én de les over het vers

Hallo Nicolle, Deze les én de les over het versierde theekopje gecombineerd om mijn jarige huisarts te kunnen verrassen met dit arrangement. Dankjewel voor de inspiratie! Grtjs Vlijtig liesje


Monique van der Gaag
woensdag 05 februari 2020 | 20:59u

Wat een leuk idee!

Wat een leuk idee!

Nicolle Boerma
maandag 24 februari 2020 | 12:30u

Hallo Nicolle, Hier is mijn Flesversiering. Omda

Hallo Nicolle, Hier is mijn Flesversiering. Omdat het om rode wijn gaat, koos ik voor rode Germinis, bij gebrek aan Anthuriums. En ik heb helaas het steekschuim weer van de fles moeten halen omdat ik er niet goed bij kon, toen een stukje Aspidistra met krammen vastgezet om de onderkant van het steekschuim te bedekken. Dit lukte goed. Graag je feedback, want ik moest weer een beetje improviseren met het groen. De S-lijn vond ik grappig om eens te proberen.... Binnenkort heb ik een flesversiering nodig. Ik durf deze schikking wel cadeau te doen! Grtjs Vlijtig liesje


Monique van der Gaag
maandag 27 januari 2020 | 20:51u

Hoi Vlijtig liesje, Je fles versiering is hartsti

Hoi Vlijtig liesje, Je fles versiering is hartstikke mooi geworden. Prima zo met je Germinis. Ze zijn wel lastiger omdat ze een dikke steel hebben, maar het is je toch gelukt. Je S-lijn had ik in dit geval anders om gedaan. van links achter naar recht horizontaal. Ik denk dat hij dan nog eleganter is. Vanaf nu ga je dus nooit meer met een kale fles naar een verjaardag? ;-) Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
zaterdag 22 februari 2020 | 11:53u

Dankjewel, Nicolle! Die S-lijn, ja. . . andersom wa

Dankjewel, Nicolle! Die S-lijn, ja... andersom was mooier geweest. Ik ga ermee spelen de komende tijd. En aardige mensen in mijn omgeving hebben veel geluk, dat ik elke gelegenheid aangrijp om te oefenen... Groetjes, Vlijtig liesje

Monique van der Gaag
zondag 23 februari 2020 | 19:37u

Hallo Nicolle, Flesversiering van opzij. . . . Van

Hallo Nicolle, Flesversiering van opzij.... Van alle kanten heb ik het steekschuim weggewerkt. En hierna volgt nog een foto van voren. Grtjs Vlijtig liesje


Monique van der Gaag
maandag 27 januari 2020 | 20:42u

Hallo Nicolle, Flesversiering achterzijde. Wat e

Hallo Nicolle, Flesversiering achterzijde. Wat een leuke opdracht! Grtjs Vlijtig liesje


Monique van der Gaag
maandag 27 januari 2020 | 20:38u

Hoi Nicolle, In principe was ik nog niet aan dez

Hoi Nicolle, In principe was ik nog niet aan deze les toe, maar dit cadeautje kwam op mijn pad. Leuk om weg te geven zo. Ik hoor graag van je wat je er van vind. Mvg. Marion


Marion van der Wal
zaterdag 04 januari 2020 | 12:55u

Hoi Marion, De fles is inderdaad makkelijker om t

Hoi Marion, De fles is inderdaad makkelijker om te maken als je de lineaire vaas meerdere malen al hebt gemaakt, maar je hebt er vast iemand heel blij mee gemaakt en je hebt de ervaring al in je zak zitten. Ik vind hem leuk geworden. Dank je wel voor het delen. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 06 januari 2020 | 11:51u

Mijn reactie. . .

Mijn flesversiering. Was nog knap lastig.


dinsdag 05 maart 2019 | 09:59u

Mijn reactie. . .

Hij is zeker 5 dagen goed gebleven. Ik laat met opzet de werkstukken zo lang mogelijk staan om te zien wat de materialen doen. Was wel een gepriegel maar leuk.

maandag 11 maart 2019 | 19:43u

Dat zal zeker lastig zijn in zo een klein stukje o

Dat zal zeker lastig zijn in zo een klein stukje oasis, maar nu kan je twee keer van hem genieten. Je flesversiering ziet er mooi uit. Zeker met het blad wat je hebt gebruikt. Is het een beetje goed gebleven? Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
zaterdag 09 maart 2019 | 16:45u

Erg leuk om een fles met versiering te geven.

Erg leuk om een fles met versiering te geven.

maandag 16 oktober 2017 | 20:17u

Hoi Nicolle, Ik heb een flesversiering gemaakt. G

Hoi Nicolle, Ik heb een flesversiering gemaakt. Groetjes Ireen


maandag 16 oktober 2017 | 20:15u

Hoi Ireen, Je fles versiering ziet er keurig uit.

Hoi Ireen, Je fles versiering ziet er keurig uit. Leuke materialen heb je er voor uitgekozen. Toevallig heb ik voor de komende maand een lesfilm van een andere flesversiering gemaakt. Hier vonden ze die een beetje kaal. Ben benieuwd wat jij er van vindt. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 30 oktober 2017 | 15:54u

Nog eentje van dichtbij

Nog eentje van dichtbij


vrijdag 23 juni 2017 | 17:57u

Hoi Nicolle, ik heb een flesversiering gemaakt voo

Hoi Nicolle, ik heb een flesversiering gemaakt voor mijn vriendin en haar man.Zo leuk om te doen. Het was wel een joekel.....3 liter! Gr Jacqueline Sweers


vrijdag 23 juni 2017 | 17:55u

Hoi Jacqueline, Wat een leuk en persoonlijk arran

Hoi Jacqueline, Wat een leuk en persoonlijk arrangement heb je er van gemaakt.Daar kon je vast mee aankomen. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 03 juli 2017 | 14:55u

Hallo Nicolle, Een collega nam afscheid, een goe

Hallo Nicolle, Een collega nam afscheid, een goed moment om deze opdracht te oefenen. Veel leuke reacties gekregen. Toch net iets persoonlijker dan een fles in een cadeautasje. Weer een leuke en leerzame les. Groetjes Sabine


dinsdag 25 oktober 2016 | 09:05u

Hoi Sabina, Kwam dat even mooi uit. Met deze fles

Hoi Sabina, Kwam dat even mooi uit. Met deze fles kan je ook zeer zeker aankomen. Hij is erg Leuk geworden en de lijnen zijn ook prima. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 18 november 2016 | 12:05u

Hallo Nicolle, mijn flesversiering. Ik kreeg de

Hallo Nicolle, mijn flesversiering. Ik kreeg de callas niet de goede kant op, die hadden volgens mij iets meer naar links gebogen mogen zijn. Maar ik was bang dat ze zouden breken, dus maar laten zitten. Volgende keer beter. Groetjes, Rita


zaterdag 29 augustus 2015 | 16:55u

Hoi Rita, Je hebt weer leuke materialen gevonden.

Hoi Rita, Je hebt weer leuke materialen gevonden. De Zanthedeschia is wat lastig , maar die kan je ook op draad zetten. Op de zelfde manier als roosjes. Mocht je nog een verjaardag hebben, kan je hem ook zo rustig cadeau geven. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
donderdag 03 september 2015 | 09:24u

Sorry. de andere foto was ook de voorzijde nu de a

Sorry. de andere foto was ook de voorzijde nu de achterzijde


donderdag 06 augustus 2015 | 15:49u

Hoi Nicolle, Hierbij mijn flesversiering. Niet he

Hoi Nicolle, Hierbij mijn flesversiering.Niet helemaal volgens de regeltjes volgens mij :), maar vind hem wel mooi. Gr Riny


donderdag 06 augustus 2015 | 15:47u

de achterzijde

de achterzijde


donderdag 06 augustus 2015 | 15:47u

Hoi Riny, Je flesversiering is net zo rustig als

Hoi Riny, Je flesversiering is net zo rustig als je drank die er in zit. Verhoudingen, lijntjes en verdeling is prima. Jammer alleen dat je geen ander materiaal hebt gevonden voor in de hoogte. Zo wordt hij een beetje top zwaar. En.... vergeet dan niet kleinste als langste grootste als kortste :-) Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
woensdag 12 augustus 2015 | 15:37u

Hoi Nicolle, hierbij de foto van de flesversiering

Hoi Nicolle, hierbij de foto van de flesversiering, al had je hem al op facebook ook gezien. Was leuk om te doen,vele mogelijkheden. Groetjes Lindy


zaterdag 28 februari 2015 | 14:11u

Hoi Lindy, Dank je wel voor je foto, fijn dat je

Hoi Lindy, Dank je wel voor je foto, fijn dat je dit wil delen met alle cursisten. Dan kunnen we inderdaad ook zien dat er vele mogelijkheden zijn. Hij is ook goed gelukt. Vind jij het ook zo leuk om op deze manier te spelen met lineair? Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 09 maart 2015 | 10:31u

Mijn fles versiering Groetjes Tanja

Mijn fles versiering Groetjes Tanja


dinsdag 20 januari 2015 | 12:20u

Hoi Tanja, Je fles versiering is leuk geworden. M

Hoi Tanja, Je fles versiering is leuk geworden. Mooi sierlijk en fijntjes. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
donderdag 22 januari 2015 | 11:17u

Ook even een bovenaangezicht. . Groetjes Lia

Ook even een bovenaangezicht.. Groetjes Lia


dinsdag 30 september 2014 | 16:21u

Hoi Nicolle, Voor de verjaardag van een buurman

Hoi Nicolle, Voor de verjaardag van een buurman een Flesversiering gemaakt. Wel anders wat jij maakt. Meer met herfstmaterialen.ben benieuwd wat je ervan vind.


dinsdag 30 september 2014 | 16:20u

Hoi Lia, Ik vind hem Prachtig. Niet erg lineair,

Hoi Lia, Ik vind hem Prachtig. Niet erg lineair, maar iets meer vrije stijl. Hij toont nu wel moderner, dat komt ook omdat je aan leuke materialen kon komen. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
donderdag 02 oktober 2014 | 12:03u

Hoi Nicolle, Ik heb een flesversiering als kadoo

Hoi Nicolle, Ik heb een flesversiering als kadootje gemaakt. Kijk maar. Groetjes Jolanthe


dinsdag 03 juni 2014 | 15:02u

Hoi Nicolle, Een flesversiering voor mijn vaders

Hoi Nicolle, Een flesversiering voor mijn vaders verjaardag gemaakt. Een leuk idee en leuk om te doen. Groetjes, Rita


Toppie
zondag 27 april 2014 | 21:05u

Hoi Rita, Je flesversiering is dan ook erg leuk g

Hoi Rita, Je flesversiering is dan ook erg leuk geworden. Als je vader liever iets anders drinkt, het kan op alle flessen met een nek. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
dinsdag 13 mei 2014 | 12:03u

Hoi Nicolle, vorige fles is kapot gevallen. . . snel

Hoi Nicolle, vorige fles is kapot gevallen... snel een nieuwe gemaakt, net iets anders. Groetjes, Caroline.


donderdag 13 februari 2014 | 23:47u

Hoi Caroline, Zonde van de wijn! Wel goed voor de

Hoi Caroline, Zonde van de wijn! Wel goed voor de oefening. Je zal de tweede wel een stukje sneller gemaakt hebben dan de eerste. Ze zien er goed uit, leuk met je Chrysanthemum en lekker sterk. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 17 februari 2014 | 11:08u

Hoi Nicolle, Fles versierd als cadeautje. . . .

Hoi Nicolle, Fles versierd als cadeautje....


donderdag 13 februari 2014 | 23:45u

Hoi Nicolle, voor de zekerheid nog een foto van

Hoi Nicolle, voor de zekerheid nog een foto van de andere kant. Kun je het misschien iets beter beoordelen. Groetjes Jolanthe


dinsdag 11 februari 2014 | 17:03u

Hoi Nicolle, Hier mijn flesversiering. Wat is di

Hoi Nicolle, Hier mijn flesversiering. Wat is dit trouwens een leuk idee. Vond het ook er leuk om te maken. Groetjes Jolanthe


dinsdag 11 februari 2014 | 17:01u

Hoi Jolanthe, Je flesversiering ziet er keurig ui

Hoi Jolanthe, Je flesversiering ziet er keurig uit. De lijntjes zijn goed te zien en je afwerking is ook keurig. Daar kan je mee aankomen op een feestje. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 17 februari 2014 | 11:04u

Hallo Nicolle, en de flesversiering voor een vrie

Hallo Nicolle, en de flesversiering voor een vriendin gemaakt. ook erg leuk om te doen wel klein oppervlak! groetjes Carla


Carla G
maandag 04 november 2013 | 21:34u

Hoi Carla, Dat zal je vriendin ook wel leuk hebbe

Hoi Carla, Dat zal je vriendin ook wel leuk hebben gevonden. Straks ook leuk om te geven met de kerst. Het oppervlakte is wel heel klein maar toch veel werk in deze stijl om weg te werken. Jij hebt dat keurig gedaan. Proost, Nicolle

Nicolle Boerma
donderdag 07 november 2013 | 10:20u