Tip van de sluier

In dit boeket gebruik je zowel de parallel- als de korenschooftechniek. Een vrolijk boeket, waarin je mooi lange bloemen zoals Delfhiniums én ronde bloemen kan gebruiken. Ze komen allemaal tot hun recht.

Opmerkingen

Mille-Fleurs betekent 'duizend bloemen' en wie wil dat nou niet geven aan iemand van wie je veel houdt.
 

In the spotlight

Elke maand plaatsen we één van de zeer vele lessen van onlineBloemschikken 'in the spotlight'. Op deze manier willen we wat extra aandacht schenken aan een onderwerp, een stijl en/of een techniek van een arrangement.


onlineBloemschikken in the spotlight

Mei 2021:

Zelfs na 35 jaar blijf ik boeketten maken een van de leukste dingen vinden. Ze zijn elke keer weer anders en je kan ze makkelijk aanpassen aan speciale gelegenheden en trends. Het is elke keer weer een uitdaging en je maakt mensen altijd blij als je er een persoonlijke touch aan geeft.

Afbeeldingen

IB-045 | Moederdag Mille-fleurs
IB-045 | Moederdag Mille-fleurs
IB-045 | Moederdag Mille-fleurs
IB-045 | Moederdag Mille-fleurs

Reacties

En weer gedraaid

En weer gedraaid


donderdag 14 juli 2016 | 18:43u

En bovenzijde

En bovenzijde


donderdag 14 juli 2016 | 18:39u

Van een andere zijde

Van een andere zijde


donderdag 14 juli 2016 | 18:39u

Dag Nicolle, nogmaals geweldig hoe jij al de lesse

Dag Nicolle, nogmaals geweldig hoe jij al de lessen presenteert. Duidelijk en in een goed te volgen tempo. Ik wilde een boeket maken voor mijn man, die kan wel een opkikker gebruiken. Ik heb de mille fleurs gekozen, helaas waren niet alle bloemen voorradig maar ik heb zo als het ging vervangende bloemen gekozen. Niet zo mooi als die van jou maar ik ben tevreden met mijn eerste boeket. Ben benieuwd wat jij ervan vind.


donderdag 14 juli 2016 | 18:38u

(Ik zal Joop even vragen om de fotos te draaien, d

(Ik zal Joop even vragen om de fotos te draaien, dan komt je boeket nog mooier uit)

Nicolle Boerma
donderdag 28 juli 2016 | 12:00u

Dank je. Nicolle voor je reactie. Het boeket heef

Dank je. Nicolle voor je reactie. Het boeket heeft twee weken gestaan, heb dan wel de verwelkte bloemen eruit gehaald en hem kleiner gemaakt. Was er best trots op. Tot de volgende keer en geniet straks van jullie mooie keuken, want mooi zal het vast worden. Groetjes !

zaterdag 06 augustus 2016 | 18:59u

Hoi Ageeth, Dank je wel voor je complimenten. Van

Hoi Ageeth, Dank je wel voor je complimenten. Van dit boeket is je man vast van opgeknapt. Hele mooie materialen en kleurtjes heb je uitgezocht. Ik word er ook vrolijk van. De punt mag iets rechter zijn, maar het stoort niet. De verdeling is prima. Ik denk dat jullie wel een tijdje genoten hebben van dit Mille-Fleurs boeket en het zal ook wel leuk geweest zijn om de gerbera mini enz. te zien groeien. Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
donderdag 28 juli 2016 | 11:54u