Afbeeldingen

IB-135 | Taco's met viooltjes
IB-135 | Taco's met viooltjes
IB-135 | Taco's met viooltjes
IB-135 | Taco's met viooltjes
IB-135 | Taco's met viooltjes
IB-135 | Taco's met viooltjes
IB-135 | Taco's met viooltjes
IB-135 | Taco's met viooltjes

Reacties

Taco

Hoi Nicolle, Wat is deze leuk om te maken, als je eenmaal weet hoe je het moet doen, heb je snel een mooi gevulde taco. Ik had vergeet-mij-nietjes plantjes gehaald, deze waren veelste groot, dit stond niet mooi. Daarom heb ik ze maar afgeknipt en in de oase gestoken in de hoop dat ze het blijven doen. Ik ga heb deze ook tussen mijn worshops gezet. Graag hoor ik van je wat je er van vind. Mvg. Marion


Marion van der Wal
zondag 19 maart 2023 | 18:03u

Taco

Hoi Marion,

Wat is hij mooi geworden! Soms zijn het net de kleine technische kneepjes die het mogelijk maken. Probeer volgende keer eens of je de kluit met de bloemen en al van de vergeet-me-nietjes kan splitsen en dan gebruiken. Vaak kunnen planten daar ook tegen en Verget-me-nietjes zijn net onkruit. Heel veel plezier met je workshops.

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
dinsdag 21 maart 2023 | 15:31u

Taco's

Hoi Nicolle, Wat een leuk idee weer! Je hebt mij geïnspireerd! Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan. Leuke stukken voor in de winkel gemaakt. Ze gaan als zoete taco's :-) Met Fleurige groetjes Lucinda


Lucinda Simons
woensdag 08 maart 2023 | 10:23u

Taco's

Hoi Lucinda,

Wat gaaf om al meteen zo een leuk resultaat te zien. Erg leuk om te horen dat ze goed verkopen. Daar doen we het ook voor. Ik denk dat ze ook leuk zijn met kerstmaterialen. Misschien iets om te onthouden. Ik denk dat je de les van april ook leuk gaat vinden, maar je moet nog even geduld ervoor hebben.

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
dinsdag 14 maart 2023 | 15:27u

Lekker hapje!

Hoi Nicolle, 

Hoera: het is weer de eerste dag van de nieuwe maand en er is weer een nieuwe les bijgekomen. 

Ik ben meteen geínspireerd. Wat een leuk idee en wat een lekker (bloemen)hapje. Nu de les bekijken! Dankjewel voor de inspiratie. 

Groetjes Monique

 

Monique van der Gaag
woensdag 01 maart 2023 | 18:52u

Hoi Monique,

Leuk dat ik je heb kunnen inspireren. Zoals je hebt gemerkt was het de afgelopen maand niet gelukt om de films op de site te krijgen. Het STAP-Budget kost ons veel tijd, maar wat er in het vat zit verzuurt niet. De filmpjes worden nog wel later geplaatst. Ik heb ook weer inspiratie voor de komende maanden. Nu hopen dat het toch nog een beetje gaat lukken met STAP en dat we alle brochures, roosters en websites niet weer hoeven aan te passen. Dan kunnen we weer aan de slag met bloemwerk, want dat doen we graag.

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
vrijdag 03 maart 2023 | 17:16u

Geen nieuwe les, maar 135 + 43 + 21 + 6 'oude' lessen online!

Hoi Nicolle, 

Ja, dat was spijtig: geen nieuwe les online afgelopen maand. Jullie veel tijd kwijt met alles up-daten rondom STAP en ik ook een halve dag kwijt, voor niks. Hopelijk morgen meer succes. Cross my fingers, maar ik heb goede hoop. 

Gelukkig staan er nog 135 'oude' lessen Inspirerend Bloemschikken, 43 vakopleidingslessen, 21 'beginnerslessen' en 6 gratis-uitprobeer-lessen online. Dus genoeg om me niet te vervelen.... 

Ik kijk liever naar wat er wel is, dan of er toevallig een keertje een les ontbreekt. 

De taco-les stond er! Ik heb de matten al in huis en ik wacht op een gelegenheid om ze te maken. Komt vast goed. 

Groetjes weer, Monique

 

 

 

Monique van der Gaag
donderdag 16 maart 2023 | 21:38u

Hoi Monique, 

Fijn dat het gelukt is en dat je nog genoeg inspiratie hebt bij niveau 3. Ik heb in ieder geval weer genoeg inspiratie voor de komende maanden. We gaan weer lekker door. Ik ben benieuwd hoe jouw Taco eruit gaat zien. 

Groetjes, Nicolle

Nicolle Boerma
maandag 20 maart 2023 | 14:43u

STAP-aanvraag is gelukt en matten voor de Taco ook in huis!

Hoi Nicolle, 

Ja, de STAP-aanvraag is gelukt, dat is wel heel bijzonder als ik het nieuws over STAP zo hoor. Heel veel zin om verder te gaan met de opleiding zonder onderbreking. 

En gisteren nog vier nieuwe placemats bijgekocht in een mooie kleur. Ik hoop ze snel in te kunnen zetten. Dan deel ik het resultaat weer hier (maar pas nadat de nieuwe opleiding is gestart, vanaf 1-4-2023) Ik heb namelijk een huiswerkverplichting. Komt goed! 

Groetjes Monique

 

 

Monique van der Gaag
maandag 20 maart 2023 | 17:15u